avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... lichidare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

lichidare

Fratele meu a avut o S.C. în baza căreia a făcut un împrumut la bancă, girând atât apartamentul său (care era pe S.C.) cât şi pe al meu (pe persoană fizică). La un moment dat nu a mai plătit ratele. Aceeaşi societate are şi datorii la finanţe, care a pus sechestru pe apartamentul societăţii, dar după bancă. Societatea a intrat în faliment, s-a vâdut apartamentul s.c. prin licitaţie plus alte bunuri (maşini). Suma acumulată cum se împarte ?
Cel mai recent răspuns: bossman , utilizator 22:17, 4 Iulie 2011
Exista o ordine de prioritate prevazuta de lege pe care judecatorul sindic trebuie sa o respecte la impartirea sumei rezultate din valorificarea bunurilor.
presupun ca Banca este creditor garantat , ca urmare v-a incasa creanta primul in conformitate cu art 121 din lege 85/2006 , ceilalti creditori incaseaza creantele in conformitate cu prevederile art 123
conform prioritatilor stbilite de lichidator in conformitate cu legea insolventei
da carmen are dreptate multa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prioritatea creantelor salariale in procedura insolventei casanova casanova Mi-am desfasurat activitatea in cadrul unei societati care a intrat in insolventa . Drepturile salariale neincasate au prioritate si in cadrul procesului de ... (vezi toată discuția)
Ajutoooor procedura MIXAM MIXAM Situatia este urmatoarea: 1. se numeste un administrator jud de catre creditori, sindicul mentioneaza in sentinta 2. se depun de catre angajati cereri de ... (vezi toată discuția)
Plangerea penala - un pas inainte ? lukas123 lukas123 Buna ziua, Am castigat un litigiu de munca impotriva fostului angajator(srl). Am obtinut decizia irevocabila si definitiva. Acesta nu doreste sa efectueze ... (vezi toată discuția)