avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Activitate costybracon

Activitate costybracon

Discuție Asociatii ONG
Buna.
As dori sa stiu daca se poate sa aflu urmatoarele.
Suntem o asociatie sportiva non profit pentru persoane cu dizabilitati. in momentul in care ne-am infintat nu aveam un sediu. o alta asociatie cu care colaboram ne-a pus la dispozitie un spatiu tot cu titlu gratuit, ei au aceast spatiu de la primarie cu titlu gratiut deci nu platesc impozit . noi ca si asociatie sportiva trebuie sa platim impozit pentru spatiu pe care il folosim si daca da cec putem face pentru diminuarea acestui impozit,
daca e nevoie de evaluare cine trebuie sa faca evaluarea?
Discuție intervenient
Buna Ziua am am primit o citatie in calitate de intervenient. Mentionez ca am avut in icident rutier cu paugube materiale. Asigurarea era valabila. din cat imi dau seama cel 2 firme de asigurare nu se inteleg la plata daunelor, de sunt chemat daca ele nu se inteleg, eu am recunoscut ca am fost de vina si am complectat tot ce era necesar la vremea respectiva .
Buna ziua

Sunt voluntar la o Asociatie nonprofit, presedintele asociatiei calatoreste foarte mult, este cetatean britanic, Dansul ar dori sa facem o procura prin care sa il pot reprezenta al diferitele institutii, cum ar fi. comp gaz, apa electricitate sau ridicarea corespondentei. Am inteles ca este nevoie de un certificat de grefa pt a merge al notar sa facem aceasta procura. Imi puteti spune va rog daca este asa si cum se poate obtine,
Va multumesc anticipat
Buna ziua.

In luna aprilie am vândut un autoturism unei persoane. Aceasta a circulat fără rovinieta si a fost surprins. Contractul de vânzare cumpărare l-am făcut ulterior și radierea de la finanțe la fel. Procesul mi-a venit la adresa veche în 10 Octombrie.
Insa scrie ca s-a întocmit în septembrie, și camera la surprins pe respectivul în aprilie. Vreau sa știu dacă trebuie sa plătesc aceasta contravenție și unde. Eu sunt din Arad,
Va mulțumesc