avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... intervenient
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

intervenient

Buna Ziua am am primit o citatie in calitate de intervenient. Mentionez ca am avut in icident rutier cu paugube materiale. Asigurarea era valabila. din cat imi dau seama cel 2 firme de asigurare nu se inteleg la plata daunelor, de sunt chemat daca ele nu se inteleg, eu am recunoscut ca am fost de vina si am complectat tot ce era necesar la vremea respectiva .

Alte discuții în legătură

Judecatorul poate emite mandat de aducere pentru un intervenient intr-un proces? andreeagherasim andreeagherasim Buna ziua, pe scurt, anul trecut am produs un accident de circulatie: din neatentie am trecut pe rosu si am taiat calea unei doamne. Mi-am recunoscut vina, am ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna intervenient? amzulescucatalin amzulescucatalin Am primit acum 2 zile o citatie prin care sunt chemat in instanta in calitate de INTERVENIENT FORTAT(nush ce e asta)..Acum 1 an jumate am avut un accident fara ... (vezi toată discuția)
Citatie(intervenient fortat) 3ugen 3ugen Buna ziua,azi am primit o citatie in care sunt chemat ca intervenient fortat in proces cu sc Omn in calitate de reclamant-sediul ales pentru Fond-actiune in ... (vezi toată discuția)