Buna ziua, am si eu o nelamurire si va rog sa ma ajutati,daca se poate. Lucrez din sept.2009 la o firma si am un contract individual de munca in care imi este trecuta o singura ora/zi, 5zile/sapt si un contract civil in care sunt trecute 7ore/zi, 5zile/sapt, desi lucrez 8ore/zi, 6zile/sapt. Sunt insarcinata in 2luni jum.si as dori sa imi spuneti daca pot beneficia de concediul pt.cresterea copilului in varsta de pana la 2ani si daca se mai dau 600lei/luna. Multumesc anticipat!
Buna ziua, daca ma poate ajuta cineva, as dori sa stiu daca mai este in vigoare Legea nr.396/2006 privind acordarea unui sprijin financiar la constituirea familiei.Multumesc anticipat!
Buna ziua,numele meu este Corina,lucrez la superbingo metropolis din septembrie 2009 si sunt insarcinata in 2 luni jum.La angajare mi s-a spus ca voi avea 8 ore pe cartea de munca si salariul minim pe economie,dar in realitate pe contractul de munca am doar o ora si mai am un contract civil de 7 ore,desi lucrez de luni pana sambata de la 9-19.Cand au venit controale de la ITM, la firma ni s-a spus sa spunem ca 1 ora vindem bilete si 7 ore facem publicitate. Tinan cont ca in sept. se fac 12 luni neintrerupte pe cartea de munca, pot beneficia de concediul pt.cresterea copilului pana la 2 ani? cineva mi-a spus ca nu pt.ca nu am 8 ore pe cartea de munca.Ce pot face pt.a beneficia de indemnizatia pt.cresterea copilului?astept raspuns. la adresa dani_el71@yahoo.com Multumesc anticipat!