avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Activitate zinca

Activitate zinca

unor colegi mai precis 85% dintre angajati li s-au marit salariile iar altor persoane care facem, banii in firma nu as putea da car-ul in judecata pt aceasta discriminare?
mentionez ca mi s-a spus ca nu mi se mareste salariul ca abia sunt revenita sin concediul de crestere copil si as depasi saralial alte persoane care lucreaza acolo de 30 de ani?ms astept rasp
Discuție timp de lucru
Buna ziua! Am o mare rugaminte la dumneavoastra si sper sa ma ajutati.
lucrez intr-un Car si postul meu este de casier incasator deci toata ziua mea de lucru este in fata calculatorului.Intrebarea mea este ce pauze de lucru ar trebui sa avem dar care sa fie prevazute in codul munii si daca pauza de masa o au doar unii angajati nu se face un fel de discriminare?fluxul de lucru cu bani fiind continuu si lucrul cu lume.va multumesc
ma intereseaza si pe mine cumse calculeaza concediul prenatal tinand cont ca salariul din cartea de munca este de 1595, iar in concediul prenatal am intrat de la 1 aug 2010 iar contractul de munca il am de la 1 decembrie 2008 daca se poate sa imi trimite-ti detaliat modaliatatea de calcul sa confrunt cu ce imi vor da de la serviciu.va multumesc
lucrez in cadrul unui C.A.R cu contract de munca pe perioada nedeterminata de la 1 decembrie 2008 am ramas insarcinata si nu am intrat in concediul prenatal dar am intrat in concediul de odihna de la 1 iulie 2010//21 de zile lucratoare conform contractului de munca, am ridicat prima de concediu care mi se cuvenea iar acum dupa o luna de concediu sunt anuntata ca nu trebuia sa mi se acorde intreg concediul de odihna si primele in bani sumele intregi ci doar raportate la numarul de luni lucrate din anul 2010? este corect si daca imi puteti da un act normativ care sa sustina acest lucru(mentionez ca data probabila a nasterii este 1 aug 25 aug 2010
se impoziteaza tichetele de masa in mediul privat ? si daca da va rog sa imi trimite-ti actul normativ pe baza caruia se face impozitarea.(mentionez ca nu avem legatura cu bugetul de stat si ne autofinantam.va multumesc.