avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CONCEDIUL PRENATAL
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CONCEDIUL PRENATAL

ma intereseaza si pe mine cumse calculeaza concediul prenatal tinand cont ca salariul din cartea de munca este de 1595, iar in concediul prenatal am intrat de la 1 aug 2010 iar contractul de munca il am de la 1 decembrie 2008 daca se poate sa imi trimite-ti detaliat modaliatatea de calcul sa confrunt cu ce imi vor da de la serviciu.va multumesc
Cel mai recent răspuns: dana dgb , utilizator 10:01, 16 August 2010
Baza de calcul a prenatalui este formata din ultimile 6 luni lucrate, salariul brut pe care l-ati realizat in fiecare luna, se aduna si impartiti la nr de zile declarate lucratoare pentru cele 6 luni, dupa aceea aplicati procentul de 85%.
Atunci cand sunteti in concediu prenatal luati " mai multi bani" deoarece nu se retine impozitul, somajul si sanatatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salar in timpul concediului prenatal sammaria sammaria Buna seara,as dori sa stiu cum se calculeaza salarul in timpul concediului prenatal daca ue salarul de baza il am de 1000 de ron cat ar trebui sa primesc,si ce ... (vezi toată discuția)
Plata concediului prenatal alinastanraluca alinastanraluca Buna ziua am si eu o mare nelamurire si sper sa ma ajutati. Am intrat in concediu prenatal incepand cu data de 01.02.2010 si astazi 02.02.2010 i l-am dus ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia pentru concediul de maternitate? anelesenad anelesenad Buna ziua, Ma intereseaza cum se calculeaza salariul pe perioada concediului pre si postnatal. (vezi toată discuția)