lucrez in cadrul unui C.A.R cu contract de munca pe perioada nedeterminata de la 1 decembrie 2008 am ramas insarcinata si nu am intrat in concediul prenatal dar am intrat in concediul de odihna de la 1 iulie 2010//21 de zile lucratoare conform contractului de munca, am ridicat prima de concediu care mi se cuvenea iar acum dupa o luna de concediu sunt anuntata ca nu trebuia sa mi se acorde intreg concediul de odihna si primele in bani sumele intregi ci doar raportate la numarul de luni lucrate din anul 2010? este corect si daca imi puteti da un act normativ care sa sustina acest lucru(mentionez ca data probabila a nasterii este 1 aug 25 aug 2010
1. CO se acorda proportional cu timpul efectiv lucrat intr-un an calendaristic,asacum spune Codul muncii:
Art. 140. -
(2) Durata efectiva a concediului de odihna anual se stabileste prin contractul colectiv de munca aplicabil, este prevazuta in contractul individual de munca si se acorda proportional cu activitatea prestata intr-un an calendaristic.
2. Indemnizatia deconcediu se acorda, bineinteles, la fel.
3. Prima de concediu si modul ei de plata sunt reglementate de CCM sau Regulamentul intern al unitatii.