avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Activitate vasilica05

Activitate vasilica05

Va multumesc!
Fiica mea a terminat liceul anul asta si pe data de 14 sep. a fost sa depuna dosarul pt.somaj cu toate actele complecte, dosarul a ramas la ei. Pe data de 14 i s-a spus sa se prezinte pe 1 doar cu actele pt.curs. S-a inscris la un curs de calificare si a fost chemata pe data de 1 oct pt.ca se reactiveze dosarul de somaj incepand cu data de 1 oct. cand trebuiau sa inceapa cursurile. S-a prezentat pe data de 1oct.la agentia de somaj ca sa isi reactiveze dosarul si i s-a spus ca ii trebuie adeverinta care sa arate ca e apta de munca, Se mai poate duce sa isi reactiveze dosarul daca a expirat termenul de 60 de zile ??? .ast.raspuns
Va multumesc!..s-aveti o zi buna..
Am spus ca sunt 3 arii de padure adica 30 mp si sunt pe o rapa .
:O Poi sunt decat 3 arii de padure si sunt pe o rapa ..
Padurea este propietate personala nu intra in fondul forestier.
Buna ziua .Am o padure de salcami care sunt de peste 80 de ani ,se poate sa-i tai la ras ?
sI daca sunt obligata sa dau padurile in paza ocolului silvic..Si daca salcamii care sunt pe o rapa adinca daca trebuie marcati?
Răspuns la discuția Nu mi s-au dat banii!
Va multumesc!
Răspuns la discuția dreptul la ajutor social
VA MULTUMESC ! O ZI BUNA
buna ziua .am fost asistent personal fiicei mele cu carte de munca la primaria din comuna mi s-a intrerupt contractul de munca la data de 1 06 2010 si din luna februarie nu mi -au dat salariu ,am semnat lichidarea si banii nu mi a dat..Ce ma sfatuiti sa fac?