ondino a scris:
Cand se va epuiza perioada max. de 1 an de interimat,se vor face diligente pt. scoaterea postului la concurs iar singurul candidat inscris si desigur admis va fi personajul in cauza... care va deveni director cu acte in regula,tare imi suna cunoscuta povestea dvs.Este cazul tipic al celui sustinut fie de un personaj politic local,fie de un afacerist cu interese in zona ,pt. care se indeparteaza de obicei un bun profesionist din institutie spre a-i face loc.
Fiti tare si mai ales nu va descurajati si mergeti mai departe!
Aveti perfecta dreptate... la deznodamantul asta e...ff probabil sa se ajunga...dar tot abuziv...
Eu imi doresc castigarea in instanta nu pentru postul in sine, cat pentru reparatia morala si a imaginii terfelite in mod nedemn.... am cativa ani buni in fata de cariera ...si-mi doresc sa nu plec cu , ,pietre de gat,, pentru ca nu sunt agreat politic(ati sesizat corect nuanta conflictului).
Am fost incantat sa citesc in profilul dv-stra ca sunteti in tema in domeniul bugetar mai exact sanatate.
Suntem unitate sanitara care presteaza activitati adiacente actului medical.Profilul de baza este de prestari servicii medicale tehnice.
In conditiile de angajare si promovare pe un post de director, persoana vizata trebuie sa indeplineasca cateva conditii de baza...printre care min. 5 ani de activitate in profilul facultatii absolvite. Acest ,, domn'' are o facultate de drept terminata la,, venerabila'' varsta de 54 de ani si nu a lucrat niciodarta in domeniu juridic ....fiind doar administrator unic la o firma privata.....(!!!!) exact cu acelasi profil de activitate cu cel pe care il are unitatea noastra....in continuare in situaqtiile ANAF apare tot adminidstrator unic....apare incompatibilitate ,conflict de interese...etc....
Intrebarea mea....puteti spune obsesiva(dar a devenit in aceste 8 luni .....) este cum poate fi posibil la o unitate de stat sa se incalce flagrant legea si totusi nimeni sa nu ia atitudine...sunt sesizari scrise facute la nivelul DSP-ului local...dar este numit exact de ei....
in fine... o vanatoare de vrajitoare...eu vreau sa castig doar pe cale legala..