avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Activitate mihaela89

Activitate mihaela89

Răspuns la discuția marturie mincinoasa
problema e urmatoare :
martorul in declaratia de la politie a zis k barbatul se afla in portbagaj intins(acesta fiind adevarul) , apoi la tribunal a zis k barbatul se afla cu fundul pe portbagaj (acesta fiind minciuna)...........
am citit art 260 si scrie k daca pers isi retrage declaratia mincinoasa nu i se va aplica pedeapsa.........
pana la urma cum sta treaba? va multumesc pentru raspuns...
Răspuns la discuția marturie mincinoasa
si daca cineva chiar a mintit in fata instantei??? daca isi retrage marturia mincinoasa tot va fi acuzata nu? si va face puscarie?
Răspuns la discuția Declaratie Mincinoasa
daca martorul isi retrage marturia mincinoasa scapa fara puscarie????
plss....astept raspuns
Răspuns la discuția marturie
dap...a existat acea sesizare in sala.....d.na procuror a spus cv de genu :"solicit urmarire penala pentru fapta de marturie mincinoasa"........
deci....daca martorul isi retrage declaratia si probabil va da ink una , pentru ca acuzatii sunt in libertate.........nu va fi pedepsit in nici un fel ???
da....
Răspuns la discuția marturie
imi cer scuze k am deschis 2 subiecte.....n-am stiut k a aparut primul.........
declaratia cu inadvertente a avut loc abia azi la tribunal.........
din ce mi-ati scris dvs martorul va fi rechemat .....inca o intrebare va rog :
exista shanse sa scape doar cu amenda??
va multumesc din suflet pentru raspunsuri....!
din cate stiu declaratia de la urmarire penala a fost scrisa de martor......
am inteles k exista posibilitatea ca martorul sa mai fie odata chemat la audiere....si un avocat i-a zis sa se exurbereze spunand ca politistul i0a zis ce sa scrie.......
pai procesul are k fapta : privarea de libertate..... si cum am mai spus martorul se contrazice cu acea afirmatie si probabil inca cateva gen : nu era speriat , putea pleca oricand , cand de fapt in declaratia originala scrie exact inversul...........
ce credeti??? exista shanse sa scape doar cu amenda???
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri......
mai multe detalii .........
intr-un din declaratii,cea initiala se spunea cam asa " baiatul era in portbagaj" , in cea data la tribunal , cea de-a doua se spune " baiatul era cu fundul pe portbagaj"......... asta e diferenta dintre cele 2 declaratii...e destul de vizibil spun eu.......
si exista vreo sansa ca sa nu faca puscarie daca nu are nici un fel de antecedent?