avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate soficaru

Activitate soficaru

Buna ziua,ma numesc Aurel,sunt din Bucuresti ,si va relatez urmatoarele aspecte:am un dosar de despagubire la [editat de admin] din data de 03.05.2011 ,avind nr.[editat de admin] ,in care s-a aprobat suma de [editat de admin] RON pentru reparatie in regie proprie ,bani care nu i-am primit nici astazi 05.072011.Mentionez ca a-m sunat la nr de telefon [editat de admin] de mai multe ori ,de doua ori mi s-a raspuns si mi-a zis ca o sa-i primesc in zece zile lucratoare ,trei zile lucratoare numai minciuni .Cred si sunt foarte sigur ca acesti angajati au fost selectati fara cazier judiciar, fara testare psihologica din rindul celor neincadrati in societate.Mai nou nici nu mai raspund la telefon.Aceasta firma are probleme si cu plata catre unitatile de reparatii agreate.Prima data a-m fost la un service agreat de [editat de admin] si cind au vazut ca asigurarea este pe [editat de admin] m-au luat la goana ,parca eu eram vinovatul,si am aceptat plata in regie proprie.Va multumesc pentru intelegere.
A-m depus la o banca o anumita suma de bani pe 23 -10 2009 ,m-am prezentat pentru a completa cererea de retragere in data de 21 09 2010 ,conform regulilor bancare cu o zi s-au doua inainte de scadenta adica 23 09 2010 ,si dupa ce a-m scris cererea mi s-a spus de catre ofiterul de credit ca pe 30 09 2010 pot ridica suma de bani,nu m-ai inteleg nimic,nu mai spun ca a-m depus de doua ori in acelasi cont pe 23 ale luni si nu a-m primit nici-o dobinda ba dincontra m-i s-a luat comision lunar.VA rog respectuos s-a ma lamuriti si pe mine ,va multumesc anticipat.
Am o garsoniera si doresc sa fac schimb cu doua camere plus diferenta.Care sunt taxele notariale si de catre cine se achita .Va multumesc.
Locuiesc in titan, baraj bicaz , nu avem gaze din 15 iunie 2010,si nimeni nu ne spune exact ce se intimpla ,administratora si presedintele mint de la o zi la alta, mai nou s-a strins bani de la locatari pentru verificare instalatie si separare de scara vecina ,dar nu s-a facut nici acest lucru,administratora a inventat ca asa e normal trebuiesc facute revizii la interval de 5 ani .Avem chitanta cu suma ceruta unde este mentionat ca aceasta suma reprezinta verificare instalatie si separare.Am sugerat administratorului sa aducem televiziunea ,dar refuza cu disperare acest lucru.Va multumesc respectuos.