avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... depozit bancar- o problema
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

depozit bancar- o problema

A-m depus la o banca o anumita suma de bani pe 23 -10 2009 ,m-am prezentat pentru a completa cererea de retragere in data de 21 09 2010 ,conform regulilor bancare cu o zi s-au doua inainte de scadenta adica 23 09 2010 ,si dupa ce a-m scris cererea mi s-a spus de catre ofiterul de credit ca pe 30 09 2010 pot ridica suma de bani,nu m-ai inteleg nimic,nu mai spun ca a-m depus de doua ori in acelasi cont pe 23 ale luni si nu a-m primit nici-o dobinda ba dincontra m-i s-a luat comision lunar.VA rog respectuos s-a ma lamuriti si pe mine ,va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:18, 21 Septembrie 2010
Ce fel de cont ati constituit pe data de 23.10.2009? Probabil depozit, dar pe ce perioada? Ce inseamna ca ati depus de doua ori in acelasi cont pe 23 ale lunii? Ale carei luni? Ca sa va lamuriti trebuie sa fiti mai clar.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Septembrie 2010
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca Prekazi Prekazi As dori o lamurire la urmatoarea chestiune! 1. in 1997 am deschis la o banca comerciala un cont de Depozit la termen pers.fizica pe o luna cu prelungire ... (vezi toată discuția)
Comision de administrare depozit bancar tea_florescu tea_florescu Buna ziua, in anul 2010 am constituit un depozit bancar de 10000 lei la o banca din tara. In septembrie 2015 am primit un mail de la banca prin care imi face ... (vezi toată discuția)
Prescriptie carmen bisioc carmen bisioc Buna ziua! Revin cu problema mea mai veche legata de o depunere CEC .La sfirsitul libretului de depunere am gasit urmatorul text :''In afara dobinzilor si a ... (vezi toată discuția)