Buna ziua,ma numesc Aurel,sunt din Bucuresti ,si va relatez urmatoarele aspecte:am un dosar de despagubire la [editat de admin] din data de 03.05.2011 ,avind nr.[editat de admin] ,in care s-a aprobat suma de [editat de admin] RON pentru reparatie in regie proprie ,bani care nu i-am primit nici astazi 05.072011.Mentionez ca a-m sunat la nr de telefon [editat de admin] de mai multe ori ,de doua ori mi s-a raspuns si mi-a zis ca o sa-i primesc in zece zile lucratoare ,trei zile lucratoare numai minciuni .Cred si sunt foarte sigur ca acesti angajati au fost selectati fara cazier judiciar, fara testare psihologica din rindul celor neincadrati in societate.Mai nou nici nu mai raspund la telefon.Aceasta firma are probleme si cu plata catre unitatile de reparatii agreate.Prima data a-m fost la un service agreat de [editat de admin] si cind au vazut ca asigurarea este pe [editat de admin] m-au luat la goana ,parca eu eram vinovatul,si am aceptat plata in regie proprie.Va multumesc pentru intelegere.
Daca ati verificat unde va incadrati conform Art. 36 din Normele de aplicare a despagubirilor RCA, atunci puteti sa solicitati inclusiv penalitati de la data aprobarii sumei mentionate si pana la plata efectiva:
Art. 37. Daca asiguratorul RCA nu isi indeplineste obligatiile in termenele
prevazute la art. 36 sau si le indeplineste defectuos, inclusiv daca diminueaza nejustificat despagubirea, la suma de despagubire cuvenita, care se plateste de asigurator, se aplica o penalizare de 0,1%, calculata pentru fiecare zi de intarziere.
Daca aveti acordul lor scris pentru suma mentionata este foarte bine. Daca nu reusiti telefonic sa luati legatura cu persoanele competente, incercati sa va deplasati personal la centrul de daune din Pipera...s-au rezolvat multe cazuri in acest mod.
Pentru o suma asa mica, nu cred ca instanta este o solutie...mai mare deranjul.
Succes!
Se mizeaza ca suma pt despagubire este mica si o sa renuntati la ea. Puteti face o plangere la CSA, icare sa aratati ca asiguratorul respectiv intarzie in mod nejustificat plata despagubirilor la care el insusi s-a angajat.