avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Activitate boby_bt

Activitate boby_bt

Răspuns la discuția Imposibilitate plata rata banca
de platit nu s-a pus problema sa nu platesc! de fapt intentia mea a fost sa platesc ratele, dar firma la care am lucrat a intrat in faliment, iar job-ul de acu imi aduce un venit de 4 ori mai mic! voi plati cat voi putea...dar banca va calcula penalitati.... ma va da in judecata....! este posibil, daca dovedesc buna credinta, ca judecatorul sa-mi stearga toate penalitatile?
Buna ziua, am contractat un credit. Nu mai am acelasi loc de munca, dar banca nu vrea ...sau nu poate ....sa-mi aprobe o reesalonare prin care sa-mi deschida usa spre a-mi achita ratele, in conditiile financiare prezente. Ce se va intampla daca nu voi achita ratele incepand de acum? Daca achit cat pot din rata...banca mai poate trece la executare silita? Mentionez ca am un credit de nevoi personale fara ipoteca, locuiesc cu parintii si nu am bunuri de niciun fel pe numele meu.
Multumesc
Sunt in imposibilitate de a-mi achita ratele la banca. Banca nu-mi aproba reesalonare. Ce ar trebui sa fac? Multumesc
Buna ziua,
as vrea sa stiu daca o ordonanta de plata (conform OUG 119) admisa poate fi anulata, mai ales daca aceasta nu a fost contestata in termenul legal de 10 zile de la comunicare.
Multumesc