avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Activitate sfloriana77

Activitate sfloriana77

In urma cu 4 ani am luat un credit cu garantie imobiliara pe numele fostului sot , dupa cca un an am divortat dar nu ne-am partajat imobilul pt ca s-a notat pe CF "sechestru penal" fiind implicat intr-un proces. el a renuntat sa m plateasca creditul pt a se ajunge la executare si pt a-l putea cumpara la pret de licitatie 50-75% valoare de catre o a 3a persoana pusa de el. Luna aceasta e licitatie ,el executa o condamnare .As vrea sa stiu ce sa fac pt a-mi putea proteja macar partea mea din imobil , s-au ce ar trebui sa fac ... ? va multumesc ..
este vorba de un credit personal dar cu garantie (ipoteca) semnata obligatoriu si de mine fiind coproprietari si soti in momentul incheierii contractului de creditare. multumesc mult pt raspuns.
am divortat de 3 ani ,partajul nu l-am facut din cauza neintelegerilor si amenintarilor , a existentei unui proces penal al fostului sot (cu sechestru penal pana la finalizarea dosarului) precum si datorita faptului ca f sot avea un credit bancar (nevoi personale) dar cu garantie imobiliara (credit luat inainte de divort).precizez faptul ca acest credit nu a mai fost achitat pt a se ajunge la executare si pt a-l putea cumpara prin intermediari. in cazul in care nu s-a licitat bunul iar procesul nu s-a finalizat , va rog spuneti-mi daca eu mai pot beneficia de drepturile pe care le-am avut fiind coproprietar al bunului. va multumesc.
am divortat in urma cu 3 ani , partajul nu a avut loc din cauza ca exista un credit ipotecar la banca care insa nu a mai fost platit intentionat de catre f sot pt a se ajunge la executare (licitatie) si pt a putea cumpara bunul la un pret cu mult sub pretul pietei (cumparatorul fiind un prieten ). de asemenea , el avea si un sechestru penal pe numele lui inca de pe vremea divortului ! intrebarea ar fi : eu ce as putea face in acest moment ? mai pot cere ceva de la f sot avand in vedere ca apartamentul a f bun comun iar eu nu am fost chemata la licitatie iar el nu discuta cu mine ci doar ma ameninta? ! va multumesc !