avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Activitate ws1

Activitate ws1

Decu mama a murit si a ramas sotul si doi copii .cind s-a facut dezbaterea mosteniri tata avea jumatate din avere si din cealalta jumatate tatal avea 2/8 si copii cite 3/8 in total 8/8 . Tatal a vindut partea lui unui copil. Dezbaterea s-a facut acu 19 ani dar celalalt copil cu 3/8 nu a intrat in posesie nici acu.La finante copilul care plateste este cel care a cumparat de la tata. La finante doamna de acolo a spus ca fratele cu 3/8 ar avea 18%.

Completare topic : Daca dezbaterea mosteniri a fost facuta acu 19 ani si nu s-a facut in fapt mici pina acu . Mai e valabila ?
Buna ziua

Poate executorul judecatoresc sa schimbe o hotarire definitiva daca constata ca nu e adevarata ?
Discuție Cale de acces
Am omagazie care are un perete pe hatul proprietatii,dincolo fiind proprietate de stat.Vreau sa pot sa am acces in spatele proprietatii ca sa o pot intretine.
Cum trebuie sa cer acest lucru de la primarie ?:(
Răspuns la discuția Drept civil
Multumesc=D>
Răspuns la discuția Drept civil
Multumesc =D>
Discuție Drept civil
Cum se face o intinpinare. Am inteles ca trebuie copii dupa acte,dar nu stiu ce inseamna "CU COPIE ACTIUNE" si sa depuna intimpinare
Discuție Propretate
Ce diferenta este intre : vind propretatea si vind dreptul de propretate
Răspuns la discuția Vinzarea unei gradini
Esirea din indiviza nu este facuta.Al 5-lea mostenitor traieste dar nu il gasim de vreo 5 ani
Sunt 5 moștenitori pentru vânzare și unul nu este de găsit.Se poate vinde dacă nu se găsește unul din ei.
Răspuns la discuția zdelca
Mulțumesc=D> =D>=D>