avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cale de acces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cale de acces

Am omagazie care are un perete pe hatul proprietatii,dincolo fiind proprietate de stat.Vreau sa pot sa am acces in spatele proprietatii ca sa o pot intretine.
Cum trebuie sa cer acest lucru de la primarie ?:(
Cel mai recent răspuns: pneuros , utilizator 19:29, 26 Mai 2011
daca terenul proprietate de stat nu e ingradit si nu este rezervatie sau parc treceti fara probleme daca nu ii convine cuiva va va spune, incercati ca nu se intampla nimic la noi in Romania nu te impusca nimeni daca intrii pe terenul lui neingradit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces obstructionat pe un drum proprietate personală.parcela cuprinsă în drum este proprietatea mea și nu este gravata de alte clauze. LILIANA REBENCIU LILIANA REBENCIU Sunt proprietara unei locuinte , o suprafata de 350 metri pătrați total, casa 100 metri pătrați o curte mică și restul o fasie de teren pentru acces la ... (vezi toată discuția)
Dreptul la proprietate vgeorge vgeorge am un vecin care sa facut fereastra spre curtea mea desi nu avea acordul meu si nici casa lui nu e prevazuta in proiect cu fereastra spre curtea mea.Mentionez ... (vezi toată discuția)
Parcare privata - acces marshanna marshanna Buna ziua, Este vorba despre o cladire cu peste 200 de apartamente, care are in dotare o parcare privata de vreo suta de locuri. Acest spatiu - parcarea este ... (vezi toată discuția)