in iulie 2010 mi sa luat carnetu ptr conducere in stare de ebrietate,in 12 ianuarie 2011 am avut proces si la prima infatisare ma si judecat doamna judecatoare dandu/mi 10 luni inchisoare cu suspendare si ceva amenda 300 sau 400 lei,in fine.in 12 ianuarie 2012 fac un an de la proces,intrebarile mele sunt: Pe 13 ianuarie 2012 pot da carnet? ma pot inscrie la scoala de soferi mai devreme de 13 ianuarie? trebuie sa fac scoala din nou mai exact conducere etc?
am fost prins conducand cu alcool la volan,la etilotes am avut 0,69,la prima proba 1,40 iar la a doua 1,30 .am inteles ca dosar penal ,judecata etc,dar ce nu inteleg este ce inseamna curba ascendenta sau descendenta?sapt ce vine este posibil sami fie trimis dosarul la procuror,acolo ce ma sfatuiti sa ma duc cu vreo recomandare de la servici cum ca daca imi iau carnetul inapoi sful meu o sa ma angajeze iarasi.sunt sofer de tir am fost prins cu turismul si contractul de munca am vb eu cu sefu ca nu mai are rost safiu angajat pana nu rezolv problema cu permisu.toate cela bune
multumesc frumos de raspuns doamna sau domnisoara diana ramona.daca sunt de profesie sofer profesionist tirist mai exact se ia in considerare lucru asta ca raman si fara paine.cand am fost oprit eram cu autoturismul.o zi buna
buna ziua.in urma cu 2 saptamani am facut prostia sa beau la volan.am fost depistat cu 0,69 in aparatu etilotest iar la analize mia iesit 1,40 la prima proba si 1,35 la a2a.politia mia dat o dovada pe care scrie cam asa ...a condus auto marca vw cu nr inmatriculare sb ....... si fiind testat cu aparatul etilotest acesta a aratat o alcolemie de 0,69 mg l alcool pur in aerul expirat. intrebarea mea este Nu trebuia sa scrie in dovada si la ce articol intra isprava mea sau litera etc. si pot avea norocul sa se anuleze.mentionez ca nu am primit proces verbal de nici un fel ,doar dovada fara drept de circulatie si unde trebuia sa scrie seria si nr procesului vrbal imi pune dosar penal.va multumesc.o zi buna