Familia mea este intr-un sir de procese care nu se mai termina de peste 26 de ani !
Da e scris corect : peste 26 de ani.
Tata a cerut sa i se rconstituie drept de proprietate pe vechile amplasamente ale proprietatii mostenite in instanta de la tata-l lui,bunicul meu.
Exista mai multe familii care ocupa aceste terenuri de zeci de ani.
Nu vor sa paraseasca acele proprietati desi nu au fost de drept ale lor.
De ani de zile aceste persoane noi presupunem ca platesc avocatii,corup judecatorii de la judecatoria si Tribunalul ........... si de cate ori ne-am apropiat,am castigat un proces de atatea ori au facut apel,recurs si chiar au cerut casarea procesului.
S-au facut si expertize ,mai multe.La expertiza din 1992 s-a constatat ca aveau un grajd pentru animale pe aceea proprietate pe care locuiesc ei si familiile lor .
Pe terenul tatalui meu mostenit de la X,esista si acte doveditoare ale timpului in acest sens.
In 2016 s-a facut o noua expertiza si s-a constatat ca detin 3 (trei grajduri ) de animale pe aceea proprietate.
Tata-l meu l-a intrebat pe unul din batranii uzurpatori ai locului daca acele grajduri sunt ale lui iar el a raspuns ca da ,s-a jurat ca le detine din 1960 !
Tata i-a zis:" Cum ma ,nu iti e rusine,pe pamantul lui tata ?!"
I-a aratat expertului documentul cu expertiza din 1992 in care pe teren aparea un singur grajd pentru animale si nu 3 !
Primarul este cu ei ,face tot ce le cer ei si le tine partea de zeci de ani.Presupunem ca este cumparat
Tata se lupta in instanta pentru ceva normal: sa intre in proprietate pe vechile amplasamente.Acest primar i-a atribuit alte locuri prin niste rape !
Cei parati nu vor sa vina la proces si de aceea se prelungesc si se dau termene peste termene,amanari de luna la luna ,pentru ca refuze sa se prezinte cu rea vointa.
La ultima infatisare a procesului cu nr. ....... instanta a hotarat ca paratiilor sa li se acorde avocat din oficiu.
Pentru neprezentare?De ce asa ceva?
Si a mai hotarat ca partea paratoare sa le plateasca onorariul avocatului din oficiu?!Tata trebuie sa le plateasca avocatul lor din oficiu,de ce,instanta nu putea hotari altfel?
Este nefireasca aceasta situatie.Procesele dureaza de peste 26 de ani,ei amana,nu se prezinta la procese,apoi cer apeluri,recurs si casarea de cate ori noi ne apropiem de izbanda.Si nu sunt deloc oameni saraci.Dimpotriva cumpara pe toata lumea,uneori dau bani ,alteori dau in natura animale,din ce spunea lumea la un proces au mituit pe cineva greu de la judecatoria ........ cu un bou. Expertul si cel de data trecuta din 1992 si cel de data asta l-a un moment dat a fost tras de o parte de ei ,este o zona asa de mica incat toata lumea se cunoaste de aproape in ...........,la judecatoria ..............se stie fiecare judecator si pretul lui.
Deci cum este posibil ca instanta sa desemneze celor 4,5,6 care nu se prezinta la termene cu rea vointa un avocat din oficiu si tot partea nedreptatita adica a celor care rabda de peste 26 de ani coruptia din sistemul judiciar ............. si sunt fortati sa accepte niste terenuri care nu au fost ale lor niciodata,indicate de un primar corupt...in loc sa intre de drept pe proprietatea tatalui lor
De ce se intampla aceste lucruri de peste 26 de ani?Cum este posibil in Romania asa ceva?
Deci instanta le da avocat din oficiu la niste insi care nu vin la proces pentru ca nu vor ei,iar tot partea pagubita adica tata sa le suporte cheltuielile?
[Editare acuzatii grave neprobate - pe forum se discuta spete, nu implicarea persoanelor fizice sau juridice in ele. Va rog sa cititi si sa respectati Regulamentul de postare:
www.avocatnet.ro/content/tag... ]