avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Activitate CIUBUC FLORI MIHAELA

Activitate CIUBUC FLORI MIHAELA

Discuție Legea 62/2011
Buna ziua, am o nelamurire privind organizarea sedintelor de dialog social
Suntem societate pe actiuni, cu capital majoritar de stat, nu suntem institutie publica , suntem obligati pentru constituirea de comisii de dialog social?
Răspuns la discuția Indemnizaþie viceprimar
Un salariat a castigat alegerile pentru viceprimar. Pe durata manadatului de viceprimar, se suspenda CIM-ul. Ce se intampla in situatia asta cu CIM-ul lui si celelalte drepturi (concediu de odihna etc.)?
Zilele de concediu efectuate mai mult decat perioada lucrata, se procedeaza ca si in cazul incetarii CIM-ului, adica se retine o cota parte?


Răspuns la discuția Indemnizaþie viceprimar
Multumesc pentru raspuns, dar daca pana astazi a efectuat mai multe zile concediu de odihna decat perioada lucrata sau invers?
Răspuns la discuția Indemnizaþie viceprimar
Un salariat a castigat alegerile pentru viceprimar. Ce se intampla in situatia asta cu CIM-ul lui si celelalte drepturi (concediu de odihna etc.)?
Răspuns la discuția Concediere fortata !
Daca dupa ce-mi dau demisia fac o cerere in care solicit copii ale paginilor din Revisal ce privesc activitatea mea, angajatorul se va ocupa de asta sau va trebui sa ma duc la ITM?
Mentionez ca dosarele personalului din firma se afla la ITM.
Răspuns la discuția Concediere fortata !
Lucrez la SC [Editat] SRL din 2007, datorita situatiei financiare pe care o am am fost nevoita sa suport toate jignirile si comportamentul agresiv pot sa spun , al angajatorului. Acum ma forteaza sa-mi dau demisia. Va rog sa-mi spuneti daca nu-mi depun demisia, pe ce motiv ar putea sa-mi desfaca CIM-ul?
As dori sa beneficiez de somaj in cazul incetarii CIM-ului.
Răspuns la discuția succesiune
Multumesc
Răspuns la discuția acte notariale legal sau ilegal
Viitorul meu sot va primi in curand prin succesiune de la mama lui o casa. Se poate sa fiu si eu trecuta in acte sau dupa casatoria noastra?
Multumesc
Discuție succesiune
Nu stiu sa ma exprim in termeni juridici , dar sper sa ma fac inteleasa
Sotul meu a primit prin succesiune de la mama lui care e in viata o casa, inainte de casatoria noastra, Intrebarea mea este daca este vreo procedura notariala sa pot fi si eu trecuta ca proprietar?
Multumesc