Buna ziua! Am sa prezint pe scurt situatia noastra:
- pe 06.12.2014 am achizitionat o autoutilitara Renault Master de la un dealer Renault din Ploiest in leasing.
- pe data de 15.05.2015, dupa ce am spalat masina, am obervat, desigur si datorita ca era prima data cand ne uitam la caroseria masinii si era soare afara. o multitudine de pete de rugina pe toata caroseria. Masina a fost tinuta in garajul societatii noastre si s-a mers foarte putin cu ea: 5300 km de la achizitionare.
- pe data de 18.05.2015 am dus masina la service-ul dealer-ului din Ploiesti pentru o constatare. Au facut niste poze si le-au trimis la Renault in Franta pentru un raspuns dar cel mai probabil o sa ne fie sugerata o revopsire a masinii.
Aici intervine problema. Nu putem fi de acord cu aceasta solutie. Daca caroseria este rugininta si revopsirea nu se va efectua cum ar fi putut si ar fi trebuit sa se faca in fabrica, atunci peste un an iar o sa apara pete de rugina. Si atunci ce facem? O revopsim in fiecare an atat timp cat este in garantie si dupa o sa ajunge sa platim desigur.
Si in plus ca este inacceptabil pentru o masina noua sa pateasca asa ceva mai ales ca avand in vedere valoarea investitiei am incercat sa o protejam cat mai mult.
Noi am dori sa primim o masina noua. Cum se poate ajunge la aceasta solutie?
Buna ziua! Am si eu o intrebare. Avem o marfa luata prin achizitie intracomunitara (haine la kilogram) pentru care exista o nota de intrare in contabilitate cu un pret format din pretul marfii si valoarea transportului.
Aceasta marfa o prelucram dupa care parte o vindem in Romania cu un pret superior celui de intrare iar alta parte dorim sa o vindem la export (nu in Uniunea Europeana) la un pret inferior celui de intrare in contabilitate. Rog a se nota ca marfa pe care dorim sa o exportam sufera o transformare trecand printr-un proces de sortare calitativa.
Avem voie din punct de vedere legal sa facem (sa vindem sub pretul de achizitie) acest lucru avand in vedere ca pentru marfa pe care o exportam nu platim impozit + TVA?
Buna ziua! Sunt administratorul unei societati comerciale cu sediul in Campina (jud. Prahova) si cu puncte de lucru in mai multe judete din tara (Buzau, Bucuresti). Recent am achizitionat o autoutilitara Renault Master de 17 mc cu roti duble gandindu-ma ca o sa pot cara mai multa greutate. Am realizat dupa ce am luat-o ca sarcina utila este de doar 891 de kg motiv pentru care am sa fac o reomologare la RAR si am sa modific masa totala autorizata de la 3.5 tone la 4.5. Acum vin intrebarile mele:
1. am nevoie de licenta de transport daca transport marfa in interes propriu?
2. am nevoie de o persoana desemneata/ sau serviciu externalizat care sa se ocupe de activitatea de transport rutier?
3. mai sunt si alte aspecte la care trebuie sa ma gandesc
Am rasfoit forumul inainte sa deschid acest topic si nu am gasit nici un raspuns care sa ma lamureasca.
Va multumesc!
Buna ziua si multumesc pentru raspunsuri! M-am interesat in legatura cu procedura somatiei europene de plata si ne incadram. Singura problema este ca va fi relativ greu sa dovedesc in fata instantei lipsa de conformitate a ceea ce am primit fata de ceea ce am comandat. Ar trebui practic sa ma duc acolo cu un balot de 100 de kg si sa le explic ca nu e ceea ce am comandat.
Buna ziua! Societatea noastra se ocupa cu import de produse textile (second hand) din Olanda. Pe 24 martie am fost in vizita la furnizorul nostru din Olanda pentru a achizitiona 2 sortimente de marfa: un sortiment costa 10 euro/kg iar celalalt 5 euro/kg. Am convenit cu furnizorul sa ne trimita cate 1000 kg din fiecare sortiment. Am efectuat plata inainte bineinteles. Dupa ce a ajuns marfa ne-am dat seama ca ne-a tepuit. Ce sa-i faci...nici olandezii nu mai sunt ce au fost. Problema este ca ne-a trimis 2000 kg din acelasi sortiment, cel ieftin, iar prejudiciul se ridica la 5000 euro. Intrebarea mea este ce pot face in aceasta situatie? Le-am trimis un mail iar in raspunsul lor la acel mail recunosc pe ocolite ca ne-au tepuit. Au spus ca pot compensa 1000 euro la urmatorul transport dar nu cred ca ne vom mai risca sa mai luam o teapa. Ce cai legale am?