avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Licenta transport in interes propriu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Licenta transport in interes propriu

Buna ziua! Sunt administratorul unei societati comerciale cu sediul in Campina (jud. Prahova) si cu puncte de lucru in mai multe judete din tara (Buzau, Bucuresti). Recent am achizitionat o autoutilitara Renault Master de 17 mc cu roti duble gandindu-ma ca o sa pot cara mai multa greutate. Am realizat dupa ce am luat-o ca sarcina utila este de doar 891 de kg motiv pentru care am sa fac o reomologare la RAR si am sa modific masa totala autorizata de la 3.5 tone la 4.5. Acum vin intrebarile mele:
1. am nevoie de licenta de transport daca transport marfa in interes propriu?
2. am nevoie de o persoana desemneata/ sau serviciu externalizat care sa se ocupe de activitatea de transport rutier?
3. mai sunt si alte aspecte la care trebuie sa ma gandesc

Am rasfoit forumul inainte sa deschid acest topic si nu am gasit nici un raspuns care sa ma lamureasca.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 22:03, 10 Ianuarie 2015
1. da
2. da
3. -

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte danny_boy danny_boy Buna ziua,daca merg cu o dubita sa aduc 500 kg de marfa din Germania in Romania,auto este proprietatea firmei care este si beneficiarul marfii ce acte sunt ... (vezi toată discuția)
Anexa 2 a ordinului nr. 50/1990, completata in anii urmatori corneliamanescu corneliamanescu Sotul meu are scris pe cartea de munca : \"pentru activitatea CTC conform ordin 50 art. 3 care au lucrat in locuri de munca din intreprindere prevazute in ... (vezi toată discuția)
HotÃrÂrea nr. 14 privind pregÃtirea profesionalà continuà a avocaÞilor Attila-Arpad Dombi Attila-Arpad Dombi http://unbr.ro/Congres_2008/REZ_HOTARARI/14-HOTARARE%20CONGRES%202008%20PREGATIREA%20PROFESIONALA%20CONTINUA-250608.doc Ce parere aveti despre aceasta ... (vezi toată discuția)