avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Activitate dakar79

Activitate dakar79

Răspuns la discuția Am nevoie de ajutor
eu doar l-am ajutat sa isi faca buletinul pt ca nu avea acte de spatiu...si acum as vrea sa stiu cum pot sa fac sa nu mai figureze la mine in locuinta si cam cat ar costa sa deschid proces pt evacuare din spatiu

va multumesc!!!
Buna Ziua

In urma cu un an am luat in spatiu o persoana..acum 2 sapt mi-au trimis o notificare de la o firma de recuperare creante ca persoana respectiva are datorii la banca...si ca urmeaza sa fie executat silit "chiar si in lipsa datornicului"....au dreptul dei de la firma de recuperare creante sa faca acest lucru daca eu sunt proprietar??

Va Multumesc!!!
Au dreptul cei de la firma de recuperare sa vina la mine in locuinta daca persoana pe care am luat-o in spatiu nu e proprietar.
Am fost sunati de cei de la firma de recuperare creante si mi-au spus ca or sa vina sa evalueze bunurile din casa...sa vada daca cunva persoana pe care am luat-o in spatiu nu are bunuri la mine in apartament...la ce ar trebui sa ma astep acum oare??
as mai dorii daca se poate sa imi spuneti unde sa verific cele spuse mai sus "

Ar fi bine insa sa va amintiti daca nu cumva i-ati inmanat cumva actele de proprietate ale casei, daca nu i-ati dat o procura, e.t.c. Daca da .. e bine sa mai faceti niste verificari"

Va multumesc
cum as putea sa fac ca aceasta persoana sa nu mai figureze la aceasta adresa??
va rog mulkt sa imi dati un raspuns.
va multumesc
Actele in original nu ...doar copie dupa contract si aia numai la politie am dus-o impreuna cu el
Buna Ziua
In urma cu un an de zile am zis sa fac si eu o fapta buna si am ajutat un baiat din loc care nu avea proprietate sa isi faca Cartea de Identitate.Cartea de identitate figureaza acum la adresa mea...persoana respectiva a primit acum pe adresa mea un plic de la banca in care se precizeaza ca daca nu isi plateste datoria va fii executat silit chiar si in lipsa datornicului....Intrebare...eu ca si proprietar al locuintei pot sa patesc ceva??...cum pot sa fac ca acea persoana sa nu mai figureze ca locuind la mine in apartament??

Va Multumesc astepr raspuns cat mai repede
ce pedeapsa se poate primi pentru fals si uz de fals ?
Este vorba de un contract intre un foltbalist si un club de fotbal.
Fotbalistul declara ca nu el a semnat contractul.Cine poate fi tras la raspundere?Clubul sau persoana care a semnat acel contract?