avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am nevoie de ajutor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am nevoie de ajutor

Buna Ziua

In urma cu un an am luat in spatiu o persoana..acum 2 sapt mi-au trimis o notificare de la o firma de recuperare creante ca persoana respectiva are datorii la banca...si ca urmeaza sa fie executat silit "chiar si in lipsa datornicului"....au dreptul dei de la firma de recuperare creante sa faca acest lucru daca eu sunt proprietar??

Va Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: dakar79 , utilizator 13:54, 7 Martie 2011
daca nu sunteti parte in contract (nici ca girant) nu se pot indrepta impotriva dvs;
eu doar l-am ajutat sa isi faca buletinul pt ca nu avea acte de spatiu...si acum as vrea sa stiu cum pot sa fac sa nu mai figureze la mine in locuinta si cam cat ar costa sa deschid proces pt evacuare din spatiu

va multumesc!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ajutor dakar79 dakar79 Buna Ziua In urma cu un an de zile am zis sa fac si eu o fapta buna si am ajutat un baiat din loc care nu avea proprietate sa isi faca Cartea de ... (vezi toată discuția)
Popriri ContSters188799 ContSters188799 am facut un imprumut la un CAR, si am fost girata de 2 persoane. nu am reusit sa platesc la timp si mi-a fost trimis imediat dosarul la un executor, care acum ... (vezi toată discuția)
Telefonia mobila - termen de prescriptie pentru plata datoriilor jhon.rapidistu jhon.rapidistu Buna ziua Am si eu o intrebare:acum 3 ani si jumatate am luat un abonament la orange si nu l-am mai platit ,intrebarea mea este daca exista un termen in care ... (vezi toată discuția)