avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Activitate DrThrax2010

Activitate DrThrax2010

Nu exista ventilatie .

Privat
Daca lucrez intrun mediu toxic , de exemplu cu statia de lipit si mult fludor si face mult fum , ar trebui sa se ofere spor de toxicitate ?
Răspuns la discuția Minora si matur
Exact

noutate a scris:

Spuneti ca fata se indragosteste , nu si barbatul matur care se presupune ca mai si gandeste. In cazul acesta nu este nicio problema. Barbatul isi vede de treaba lui de om matur, iar fata, care ar putea sa ii fie fiica, se linisteste.

Nu , doar intrebam , nu as face asa ceva niciodata , eram doar curios
Si daca are 16 ani si face 17 ani se mai aplica ?
Discuție Minora si matur
Buna ziua , as dori sa stiu si eu doar ca idee , daca o fata de 16 ani se indragoste de un matur sa zicem 40+ caz de puscarie ?
buna ziua, eu lucrez la o firma unde am contract, salariu , platesc in fiecare luna cass si cas, daca eu mai fac ceva online si fac alta sursa de venit care depaseste 36000 de lei , mai platesc cass si cas?? stiu ca se plateste doar impozit 10% pana in 36000 lei
Sinuzita e boala profiesionala ?

POPA GHEORGHE a scris:

Este dreptul dvs. sa apelati la justitie.
Confirmarea faptului ca simuzita dvs. se datoreaza mediului de lucru poate fi facuta doar prin PV de cercetare accident de munca sau prin formular BP2 de inregistrare boala profesionala.

Buna ziua , daca in urma efectuarilor medicale se constanta ca am facut sinuzita din cauza locului de munca , mai exact din cauza fumului de la fludor as putea sa ai dau in judecata ?
Buna ziua , am trimis un monitor la garantie la depanero , joi le 09-11-2023 era ultima zii de garantie si eu am primit confirmarea vineri dimineata as putea sa solicit negatie sa imi dea banii inapoi ?