avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate DrThrax2010

Activitate DrThrax2010

Sinuzita e boala profiesionala ?

POPA GHEORGHE a scris:

Este dreptul dvs. sa apelati la justitie.
Confirmarea faptului ca simuzita dvs. se datoreaza mediului de lucru poate fi facuta doar prin PV de cercetare accident de munca sau prin formular BP2 de inregistrare boala profesionala.

Buna ziua , daca in urma efectuarilor medicale se constanta ca am facut sinuzita din cauza locului de munca , mai exact din cauza fumului de la fludor as putea sa ai dau in judecata ?
Buna ziua , am trimis un monitor la garantie la depanero , joi le 09-11-2023 era ultima zii de garantie si eu am primit confirmarea vineri dimineata as putea sa solicit negatie sa imi dea banii inapoi ?
Mai am o alta intrebare , daca firma imi zice ca nu mai are nevoie de ca nu mai pot face munca pe care sunt adica pe postul de manipulant marfa si imi spune sa imi fac o cerere de demisie ca nu are alt loc in care sa ma puna , nu mai are nevoie de mine , ce as putea sa fac ?

Cornel Vasile a scris:

Puteti solicita încetarea c.i.m. cu acordul partilor, situație în care nu se acorda preaviz.

Buna ziua , am o intrebare despre munca , eu lucrez ca manipulant intre timp am facut scolioza lombara cu dureri de spate , cu radiografie si diagnostic de la ortoped , si recomandare fara sa mai efort fizic daca eu nu mai pot sa fac acest post si ei nu vor sa ma mute pe alte post , as putea sa plec fara preaviz din motive medicale ?
Daca iau saptamana asta 4 zile de medical , mai pot luna viitoare de pe 16 iar inca 4 zile ? In baza hartiei de la doctor cu scolioza lombara ?

POPA GHEORGHE a scris:

Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]

Buna ziua , recent am fost diagnosticat cu scolioza lombara , as dori sa stiu de cate ori pot sa cer concediu medical de la medicul de familie , odata pe luna ?
Tot nu ati inteles intrebarea , mai repet odata ......... Multe magazine vand scutere cu viteze pana 45km/h , si zic ca nu ai nevoie de permis ...... La cele electrice

latka a scris:

:) Da, toți strâmbă din nas, dacă nu primesc răspunsul pe care aveau impresia ca-l intuiesc, că s-a dat drumul la liber, pentru orice gadget moto apărut de curând.

De fapt se poate, chiar și pentru camion, dar nu pe drumurile publice.

ce intreb eu si ce imi dai tu , stiam si eu asta
as dori si eu sa stiu mai multe detalii despre scuter fara permis, cele electrice, vad ca in mai multe magazine vand scutere electrice fara permis care depasesc 25 km/h , ajung la 45-50 km/h, care e faza cu ele? poti circula fara permis ?