avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua , am trimis un monitor la garantie la ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua , am trimis un monitor la garantie la depanero , joi ...

Buna ziua , am trimis un monitor la garantie la depanero , joi le 09-11-2023 era ultima zii de garantie si eu am primit confirmarea vineri dimineata as putea sa solicit negatie sa imi dea banii inapoi ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:51, 13 Noiembrie 2023
Nu va costa nimic sa incercati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie emag suzana2016 suzana2016 Buna ziua, In urma cu 2 ani si jumatate am achizitionat un produs in rate de la EMag (SC Dante International SRL) prin Cetelem + o garantie extinsa de 1 ... (vezi toată discuția)
Bani dati gresit gigiion2 gigiion2 Acum aproximativ 1 an am luat de la cineva un produs din domeniul it. Am dus acest produs la garantie si cei de la depanero, ne avand altul pe stock au dat ... (vezi toată discuția)
Garantie produse andreanoandreea andreanoandreea Buna ziua, o intrebare legata de garantia produselor, am cumparat o statie de calcat de la EMAG in luna martie pe care nu am folosit-o deloc. am incercat sa o ... (vezi toată discuția)