avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Activitate ADINA-MARIA

Activitate ADINA-MARIA

Exista vreun absolvent al Univ.Spiru Haret, Fac.de Drept si Administratie Publica Bucuresti, spec. Drept, ID - 2009, care a primit diploma?
Contestatiile au fost respinse de Plen, cu exceptia uneia singure, care a fost admisa...poate n-a terminat la Spiru...
Cine e interesat sa intre pe site-ul CSM-ului la ordinea de zi.
No comment, no comment, no comment...
Răspuns la discuția DOSARE RESPINSE INM 2010
Multumesc.
Buna ziua tuturor.
De 2 zile de cand s-au afisat rezultatele dosarelor pentru concursul de la INM stau si ma tot gandesc la o solutie. Voi ceilalti care ati terminat Spiru, carora vi s-a respins dosarul din cauza neindeplinirii conditiei de la lit.b alin 2 art.14 din Legea nr. 303/2004 ce masuri ati adoptat? Va vine sa credeti, noi am sustinut o licenta pe care nimeni n-o recunoaste, ni se spune ca trebuie sa resustinem licenta, ce inseamna asta? Suntem mingea de ping-pong dintre cei doi, suntem papusile cu sfoara care danseseaza la comanda? Noi ne-am indeplinit obligatiile, sa-si indeplineasca si ei obligatia de a ne emite diploma, este dreptul nostru, conflictul sa si-l rezolve independent de noi.
Am depus o contestatie la decizia CSM, am facut un memoriu la Rectorul USH, am trimis e-mail la Minister,am stat de vorba cu un avocat. Nu stiu daca actiunile intreprinse de mine vor avea rezultat, timpul este scurt si daca pana pe 20 august nu se rezolva nimic pierdem orice sansa de a intra in concurs anul acesta. M-am gandit ca poate daca ne solidarizam toti cei carora ni s-a respins dosarul sau chiar toti cei din promotiile 2008, 2009 care trebuie sa resustina licenta vom fi ascultati altfel colectiv, decat individual. Sa mergem la Bucuresti, sa ne cerem diplomele, sa cerem audienta la ministru, nu stiu, chiar si la presedinte...astept sugestii, idei.
Răspuns la discuția CONCURS INM
Pai a zis ceva corespondenta PRO TV , dar n-a specificat asa-zisele "comune".
Nu-i apar, dar n-au centre in comune, in orase da, in strainatate, da. Faptul este consumat in sensul ca au absolvit prea multi studenti, locurile n-au fost limitate, nimeni n-a luat nicio masura si asa s-a ajuns la dezastru.
Tot scandalul a pornit anul trecut de la nr. prea mare de studenti inscrisi la Spiru si restul, adica mai deloc la facultatile de stat, iar acum e criza, deci trebuiau sa mai ia o masura tot acum, totul e doar interes.
Dupa parerea d-voastra ce ar trebui sa faca acesti "naivi" absolventi? Sa mai sustina o data licenta asa cum s-a decis? E aberant si nici nu exista precedent in sensul asta.
Răspuns la discuția CONCURS INM
A doua facultate esti obligat s-o faci cu taxa. Prima a fost fara taxa.
M-am informat cu privire la acest lucru.
Despre partea cu masteranzii, intr-adevar nu e corect. Credeti-ma multe lucruri nu sunt corecte, eu m-am lovit in multe cazuri asa ca sunt obisnuita, asta nu inseamna ca le si accept, probabil si de asta incerc sa acced intr-un mediu in care pot incerca sa fac dreptate, pot incerca repet sau poate voi fi mai dezamagita decat sunt, dar sa nu fiu pesimista, totusi.
Cat despre partea cu centre in comune nu stiu nimic. De exemplu?
Răspuns la discuția CONCURS INM
De acord. Testele de la INM nu se compara cu cele de la Spiru. Foarte adevarat, dar pana la urma gradul de complexitate creste treptat...de la abecedar...la INM.
Eu am ales facultatea asta strict pe considerente financiare, ca daca as fi prevazut unde se ajunge....si am mers pe principiul cine are de invatat invata oriunde.
Cand m-am inscris taxa era de 9 mil., iar eu castigam 4 mil. din care plateam si gazda, dupa 5 ani de ros coatele intr-o facultate, ca o facultate de inginerie la ZI nu-i usoara.
Ce nu inteleg este de ce sunteti atat de reticent fata de absolventii lor, ce va pasa de ei, e totul perfect in Romania, numai Spiru e problema?
In fine, eu consider ca am dreptul la examenul asta atata timp cat am sacrificat inca 4 ani din viata si cu atat mai mult ca OG 10/2009 a fost data dupa sustinerea licentei mele. Zic bine?

Discuție CONCURS INM
Buna seara.
Am absolvit Facultatea de Drept si Administratie Publica, forma ID in 2009 din cadrul Univ.Spiru Haret. Mi-am depus dosarul pentru concursul de la INM si tocmai am aflat rezultatul: RESPINS. Am 48 h sa depun contestatie. Ce sa scriu in contestatie? Ce sanse am in situatia data? Pana unde merge bataia de joc in aceasta tara?
Multumesc.