avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... DOSARE RESPINSE INM 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

DOSARE RESPINSE INM 2010

Buna ziua tuturor.
De 2 zile de cand s-au afisat rezultatele dosarelor pentru concursul de la INM stau si ma tot gandesc la o solutie. Voi ceilalti care ati terminat Spiru, carora vi s-a respins dosarul din cauza neindeplinirii conditiei de la lit.b alin 2 art.14 din Legea nr. 303/2004 ce masuri ati adoptat? Va vine sa credeti, noi am sustinut o licenta pe care nimeni n-o recunoaste, ni se spune ca trebuie sa resustinem licenta, ce inseamna asta? Suntem mingea de ping-pong dintre cei doi, suntem papusile cu sfoara care danseseaza la comanda? Noi ne-am indeplinit obligatiile, sa-si indeplineasca si ei obligatia de a ne emite diploma, este dreptul nostru, conflictul sa si-l rezolve independent de noi.
Am depus o contestatie la decizia CSM, am facut un memoriu la Rectorul USH, am trimis e-mail la Minister,am stat de vorba cu un avocat. Nu stiu daca actiunile intreprinse de mine vor avea rezultat, timpul este scurt si daca pana pe 20 august nu se rezolva nimic pierdem orice sansa de a intra in concurs anul acesta. M-am gandit ca poate daca ne solidarizam toti cei carora ni s-a respins dosarul sau chiar toti cei din promotiile 2008, 2009 care trebuie sa resustina licenta vom fi ascultati altfel colectiv, decat individual. Sa mergem la Bucuresti, sa ne cerem diplomele, sa cerem audienta la ministru, nu stiu, chiar si la presedinte...astept sugestii, idei.
Cel mai recent răspuns: @nico , utilizator 11:22, 13 August 2010
Multa bafta in actiunile intreprinse de dvs.
Ultima modificare: Joi, 12 August 2010
ContSters119945, utilizator
Multumesc.
V-am trimis un mesaj privat......astept raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautam avocat cu experienta privind licenta la universitatea spiru haret!!! MiladyXP MiladyXP Buna ziua ! Sunt absolventa a USH promotia 2009 si impreuna cu cativa colegi ai mei ,am ajuns la capatul rabdarii. Ca sa fac 3 ani aceasta scoala,am rupt ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Anulare diploma de licenta david_rodica david_rodica Buna seara,sunt absolventa a Universitatii Spiru Haret,Facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene in promotia 2010.In iulie 2010 am sustinut ... (vezi toată discuția)