avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Activitate adita74

Activitate adita74

Răspuns la discuția Stagiar 2011
va rog, poate cineva sa ma lamuresca cum se inregistreaza fiscal un avocat stagiar colaborator? in decizia 2 scrie ca av. stagiar are obligatia sa-si deschida rol fiscal.
stiam ca trebuie depusa o declaratie 070 la administratia financiara de care apartine cabinetul in cadrul caruia colaborezi.
apoi declaratia 221 privind venitul estimat la administratia financiara de domiciliu.
mai este de actualitate acest mod de inregistrare? daca da, exista o ordine intai declaratia 070 apoi 221 sau nu?
si inca o intrebare, cu multumiri anticipate pt. sprijinul acordat, ce documente imi trebuie pentru aceste declaratii?
va mulutmesc inca o data pentru timpul acordat.

Răspuns la discuția pontarea salariatului
nimeni nu are vreo opinie? eu cred ca se va inregitra astfel: daca intra la munca la 8 seara, pentru acea zi va fi pontat cu 4 ore (deci pana la 12 noaptea), iar pentru ziua urmatoare voi trece 8 ore, ca in total sa iasa cele 12 ore. Ce ziceti? Poate fi criticata aceasta opinie?
Răspuns la discuția pontarea salariatului
nu s-a confruntat nimeni cu o astfel de situatie?#-o
Un salariat lucreaza 12 cu 24. Cele 12 ore lucrate cum se inscriu in pontaj, daca o parte din ore sunt intr-o zi si se termina cele 12 ore in urmatoarea zi? Cele 12 lucrate trebuie sa figureze in ziua in care se implinesc cele 12 ore sau se inscriu intr-o zi numarul de ore lucrate in ziua respectiva, iar in urmatoarea zi cele efectuate in acea zi (respectiv diferenta dintre 12 ore si cele lucrate in prima zi). Va multumesc
Răspuns la discuția ref. inscrieri in AEGRM
tocmai ca am citit-o am nelamuriri :D
Răspuns la discuția ref. inscrieri in AEGRM
cineva imi spusese ca se pot inscrie si facturi, si contractele in baza carora au fost emise. stie cineva de aceasta practica? cu multumiri pentru orice informatie legata de subiect
Am mare nevoie de ajutorul celor care au inscris asa ceva in arhiva. In AEGRM se pot inscrie facturi si contractele in baza carora se facturează???? daca ati facut o asemenea inregistrare, as aprecia orice informatie legata de acest aspect.
Multumesc

Buna ziua,
Am o mare problema, dar sper ca cineva care s-a confruntat cu o astfel de situatie sa imi poata da un sfat.
Membrii cooperatori care au incheiate conventii individuale de munca trebuie trecuti in Revisal?
Va multumesc
Răspuns la discuția pontaj
Insa salariatul respectiv este delegat, nu detasat, prin urmare, plata drepturilor salariale se va face de unitatea care l-a delegat. La baza statelor de plata stau foile colective de prezenta (pontaje), asa incat trebuie trecut in foaia colectiva de prezenta de la unitatea care l-a delegat sau in foaia colectiva de prezenta de la unitatea unde a fost delegat?
Discuție pontaj
va rog sa imi spuneti pentru salariatii delegati cum intocmesc pontajul la cele doua unitati (cea care l-a delegat si unitatea unde este delegat). multumiri anticipate