avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Activitate maria on

Activitate maria on

MULTUMESC!!!
buna ziua :asi dori sa stiu daca incepind din data de 1 febr 2017 se mai plateste contavaloarea cartii de identitate (7 lei) multumesc
Răspuns la discuția cheltuieli administrative
Multumesc!
Administratorul a cumparat cartus de imprimanta pt a lista foile de consum si le-a trecut pe cheltuieli administrative. este sau nu legal acest lucru? Imprimanta ii apartine. s-a lucrat asa de 1 an, acum un vecin a facut o sezizare ca nu ar fi legal
Eu find presedinte ce raspuns sa ii dau?(am cosiderat ca fiind consumabile e ok)
e vorba de 3 ron de familie mai mult e problema intre vecini- exista vreo lege in acest sens?
Răspuns la discuția plata garaj
corect, doar ca pentru asta ar trebui sa stim cine e proprietarul terenului sau macar cine il reprezinta,mentionez constructia e a mea fiind facuta inainte de retocedare
Discuție plata garaj
Am un garaj pe un teren care a apatinut primariei in 2010 terenul sa retocedat in compensare unui domn din ungaria .un avocat se ocupa de tot care in primii ani ne cerea plata integrala chiriei 100 euro pe an,de 3 ani nu ne -a mai cerut banii proprietarul a decedat .in 2016 a aparut un mostenitor si au ineput represaliile si amenintarile cu justita .nu avem contracte semnate ce se poate face in acest caz?Mai mult ne anunta ca dinsu numai incaseaza ca actele sunt la alt avocat e posibil asaceva ? am impresia ca ceva nu e in regula,nu ar trebui sa am si eu un contract cu noul proprietar?macar sa stim cui si ce platim .
am un garaj pe un teren care a apatinut primariei in 2010 terenul sa retocedat in compensare uni domn din ungaria .un avocat se ocupa de tot care in primii ani ne cerea plata integrala chiriei 100 euro pe an,de 3 ani nu ne -a mai cerut banii proprietarul a decedat .in 2016 a aparut un mostenitor si au ineput represaliile si amenintarile cu justita .nu avem contracte semnate ce se poate face in acest caz?Mai mult ne anunta ca dinsu numai incaseaza ca actele sunt la alt avocat e posibil asaceva ? am impresia ca ceva nu e in regula

Răspuns la discuția probleme vechime transfer
sa inteleg ca in cazul meu e corect calculul pentru 30 ani vechime cu 9 clase salarizare *25% rezultind cei 22.5 in final ?Va multumesc de raspuns,
Răspuns la discuția probleme vechime transfer
Da din pacate ma tot amina si de aceia am dorit sa stiu legislatia de care ma pot folosi pentru ai forta oarecum sa remedieze ;explicatia a fost confuzia cu cele 9 clase de salarizare aferente vechimii de 25%
in 2013 m-am transferat de la un serviciu subordonat primariei in primarie post functionar public toate bune pina la calculul vechimii la vechiul loc de munca 25% la noul 22.5 .
intrebarea mea e corect sa mi se diminueze in caz de tranfer vechimea?conform carei legi daca exista asa ceva si daca se poate corecta eventual daca e o gresala
multumesc de raspuns