avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Contravaloare carte de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Contravaloare carte de identitate

buna ziua :asi dori sa stiu daca incepind din data de 1 febr 2017 se mai plateste contavaloarea cartii de identitate (7 lei) multumesc
Cel mai recent răspuns: maria on , utilizator 11:41, 11 Ianuarie 2017
Nu se mai plateste.

www.avocatnet.ro/content/art...
Dupa parerea mea se plateste taxa de producere a cartii de identitate. Legea 1/2017 se refera la abrogarea taxei de timbru(5 lei), respectiv a taxelor consulare(22 lei), dar cele de producere a actelor de identitate(7 lei CI, 1 leu CIP), pasapoarte, raman neschimbate, deci se vor achita. Parerea mea este ca se refera strict la taxele de timbru.
Ultima modificare: Marți, 10 Ianuarie 2017
Justitiarul711, utilizator
Sunt de aceeasi parere cu Justitiarul711, este vorba de eliminarea taxelor nu ca se vor emite gratuit pasapoarte si carti de identitate.
MULTUMESC!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa extrajudiciara de timbru tuilleries tuilleries Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea chestiune: am carte de identitate provizorie care expira la data de 3.02.2017. Astazi am fost la finantele ... (vezi toată discuția)
Schimbare ci - lipsa certificat nastere ciprianmatei ciprianmatei buna seara!!Mi-am dat seama de curand ca trebuie sa imi schimb CI deoarece a expirat.Interesandu-ma ce acte sunt necesare pt schimbarea acestuia am constatat ... (vezi toată discuția)
Fara acte - cum imi fac carte de identitate? gupy31 gupy31 nam nici certificat de nastere nici C.I certificatu mi sa furat C.I a disparut din cauza unori oameni pe care le platesc adica transportul in comun ce pot ... (vezi toată discuția)