avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Activitate bitatantalita

Activitate bitatantalita

Va doresc un an nou cu sanatate , multe bucurii si bani multi!(Fara criza)
Va rog sa-mi spuneti cand are dreptul sa iasa la pensie anticipat partiala dupa noua lege o persoana de sex feminin, nascuta la data de 24.05.1956, care a lucrat cu carte de munca incepand cu 10. 10. 1974 pana la data de 01.07.2009 cand a intrat in somaj. A fost somera pana la data de 30 09. 2010 si s-a reincadrat in munca la data de 01. 11. 2010.
In perioada 10.1974- 12. 89 are grupa a II de munca.
De asemenea va rog sa-mi spuneti cu cat va fi penalizata.
Cu multumiri,

Am ramas socata cand am auzit pe cineva spunand ca i-a modificat cadastrul(dimensiunile terenului ce il avea in proprietate) unei persoane cu ajutorul unei rude din primarie. Este posibil asa ceva?! Si daca da cum ne putem feri de astfel de situatii?
Cu multumiri

Va multumesc foarte mult, asa voi face, dar trebuie sa ma refer la vreun articol din codul penal in plangere?
La recomandarea unei persoane a venit la noi un instalator sa ne faca instalatia sanitara. A facut jumatate de lucrare,a incasat banii pe care i-a cerut si in ziua urmatoare ne-a luat cu masina sa mai cumparam materiale, ne-a plimbat prin tot orasul de am ametit, ne-a vorbit f frumos si la sfarsit ne-a rugat sa-i dam 500 roni sa-si plateasca o banca. Oameni cu suflet, am acceptat sa ajutam omul. I-am dat banii si de atunci nu l-am mai vazut si nu mai raspunde la telefon. mentionez ca eram impreuna cu sotul meu, amandoi pensionari si 500 roni pentru noi este o suma. Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca mai putem sa facem ceva pt a ne recupera banii. va rog mult sa ma ajutati.