avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este posibil ca un angajat rauvoitor al primariei sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este posibil ca un angajat rauvoitor al primariei sa modifice suprafata unui teren in proprietate?

Am ramas socata cand am auzit pe cineva spunand ca i-a modificat cadastrul(dimensiunile terenului ce il avea in proprietate) unei persoane cu ajutorul unei rude din primarie. Este posibil asa ceva?! Si daca da cum ne putem feri de astfel de situatii?
Cu multumiri

Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 15:37, 22 Octombrie 2010
Este posibil daca partea vatamata este afectata de acest lucru in dreptul de proprietate, ramanand acestei parti sa formuleze o plangere penala sustinuta, evident de un probatoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divergente proprietate teren Anayllyl Anayllyl Hristos a înviat! Părinții mei au cumpărat în urmă cu 43 de ani o casă cu o curte și o grădină mare. După Revoluție au primit titlu de ... (vezi toată discuția)
Modificare gard existent iordanc iordanc Buna ziua, Am o mostenire la tara si as vrea sa stiu si eu care sunt conditiile in care se poate modifica pozitia gardului care exista de ani buni (asa a fost ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie luiza1971 luiza1971 Buna ziua, Detin o suprafata de teren extravilan cu act de proprietate, punere in posesie de catre primarie din anul 1991. La inceputul lunii aprilie, un ... (vezi toată discuția)