avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am fost inselata de o persoana care mi-a fost ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am fost inselata de o persoana care mi-a fost recomandata sa-mi execute o lucrare

La recomandarea unei persoane a venit la noi un instalator sa ne faca instalatia sanitara. A facut jumatate de lucrare,a incasat banii pe care i-a cerut si in ziua urmatoare ne-a luat cu masina sa mai cumparam materiale, ne-a plimbat prin tot orasul de am ametit, ne-a vorbit f frumos si la sfarsit ne-a rugat sa-i dam 500 roni sa-si plateasca o banca. Oameni cu suflet, am acceptat sa ajutam omul. I-am dat banii si de atunci nu l-am mai vazut si nu mai raspunde la telefon. mentionez ca eram impreuna cu sotul meu, amandoi pensionari si 500 roni pentru noi este o suma. Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca mai putem sa facem ceva pt a ne recupera banii. va rog mult sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: bitatantalita , utilizator 08:23, 14 August 2010
Formulati plangere la parchet pentru inselaciune.
In plangere descrieti fapta cat mai amanuntit si oferiti cat
mai multe detalii.
Daca cunoasteti numele si adresa faptuitorului, indicati-le in
plangere, iar daca nu, solicitati sa fie identificat faptuitorul.
Va multumesc foarte mult, asa voi face, dar trebuie sa ma refer la vreun articol din codul penal in plangere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune SergiuRadu SergiuRadu Buna ziua , ma numesc Sergiu Radu , sunt din Bucuresti si as vrea sa fiu si eu lamurit , poate dvs. ma puteti indruma . In urma cu cateva zile am sunat la un ... (vezi toată discuția)
Ordin de plata falsificat!! allexx allexx speta:asociatul unei firme a falsificat ordinul de plata si l-a trimis prin fax firmei partenere,determinand soferul acesteia sa descarce marfa.Mai exact,a ... (vezi toată discuția)
Am imprumutat pe incredere si ...am fost pacalit vio.r vio.r Buna ziua! Am inprumutat o suma mare de bani unei familii, tata si fiu,pe incredre.La momentul respectiv ocupau functii publice in finante bine platite . Dar ... (vezi toată discuția)