avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Activitate radu sebastian

Activitate radu sebastian

mutumesc
Am rugamintea sa-mi spuneti daca este normal ca apa provenita din spalarea tomberoanelor sa fie deversata sub geamul meu de la bucatarie dat fiind faptul ca locuiesc la parterul blocului ,curatenia in spatiul verde aferent al blocului nu se face ,gardul de imprejmuire si delimitare a fost distrus de la reabilitare,iar administratorul considera normale aceste lucruri sugerindu-mi sa ma mut la etaje superioare.Va rog respectuos sa ma indrumati spre ce referire legala si ce modalitati de apel (la ce institutie ) sa depun o plangere in acest sens.Va multumesc pentru raspuns anticipat .Cu respect,SEBASTIAN
multumesc pentru informatie concluzia fiind ca eu nu sunt obligat sa confer informatii asupra venitului meu administratiei de bloc.
Nu a citat nici un articol de lege doar faptul ca Primaria de sector a solicitat acest lucru (presedintele asociatiei spune ca a fost la o sedinta informativa in cadrul primariei.
Asociatia de proprietari a cerut sa aducem fisa fiscala pe anul 2011 la administratie in vederea centralizarii si trimiterii la primarie pentru ca aceasta sa obtina de la comunitatea europeana 50% din suma necesara reabilitarii termice a blocului,restul de 50% fiind suportat din fondul primariei de sector.Cit de legal este acest lucru (fisa fiscala este confidentiala)si daca este normal ca o persoana fizica (administratorul)sa aibe aceste informatii de la locatarii blocului.Va multumesc anticipat pentru raspuns.Cu deosebita stima.
Multumesc ,asa am sa procedez,cred ca o sa aleg varianta primarie deoarece si presedintele este dr tip "marioneta" si nu se implica prefera sa aibe liniste.=D>
Multumesc ptr. raspuns ,nu am formulat in mod complet datele problemei,am fost deja la vecinul de la etajul superior si are aceeasi problema,partea interesanta este ca desi administratorul a constatat acest lucru nu se ia nici o masura#-o,iar din punct de vedere tehnic sa spunem ca lucrez aproape de domeniul instalatiilor si desi am constatat cu certitudine cauza nu pot sa-mi sustin punctul de vedere din cauza incapatinarii dl-ui administrator.
Am fost inundat de circa o luna de catre un vecin situat la doua etaje deasupra (eu locuiesc la parter),din cauza tubulaturii de scurgere coloana comuna ,deci atunci cind se utilizeaza toaleta sau apa menajera la mine se uda tavanul si peretii in baie,situatie in care am igrasie (mucegai) permanent.Administratorul trateaza cu superficialitate aceasta problema deoarece acest vecin este un om cu bani multi si posibil o pozitie in societate care aduc anumite avantaje domnului administrator.Va rog mult un sfat cum trebuie procedat in acest caz pe cine si in ce mod pot sa folosesc calea legala pentru a-mi rezolva problema.Va multumesc anticipat,cu stima.