avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fisa fiscala in vederea reabilitarii termice a blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fisa fiscala in vederea reabilitarii termice a blocului

Asociatia de proprietari a cerut sa aducem fisa fiscala pe anul 2011 la administratie in vederea centralizarii si trimiterii la primarie pentru ca aceasta sa obtina de la comunitatea europeana 50% din suma necesara reabilitarii termice a blocului,restul de 50% fiind suportat din fondul primariei de sector.Cit de legal este acest lucru (fisa fiscala este confidentiala)si daca este normal ca o persoana fizica (administratorul)sa aibe aceste informatii de la locatarii blocului.Va multumesc anticipat pentru raspuns.Cu deosebita stima.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:58, 16 Octombrie 2012
Care este temeiul legal invocat de administratorul de imobil referitor la obligativitatea depunerii fisei fiscale ?
Nu a citat nici un articol de lege doar faptul ca Primaria de sector a solicitat acest lucru (presedintele asociatiei spune ca a fost la o sedinta informativa in cadrul primariei.
In 2011 am efectuat modernizarea condominiului prin fonduri europene+participatie primarie,
inlocuire integrala binale geamuri+usi+inchidere balcoane = parte individuala +parte comuna,fara a fi solicitate aceste fise
multumesc pentru informatie concluzia fiind ca eu nu sunt obligat sa confer informatii asupra venitului meu administratiei de bloc.
si la brasov a aparut treaba aceasta. solicitarea fisei fiscale pe anul 2011 pentru a putea fi stabilita contributia la plata termoizolarii. Este legala aceasta cerere. pe ce se bazeaza? pe site-ul primariei sunt numai citate date de primar cum ca asa trebuie de acum inainte. de ce nu s-a facut asa si pina acum? cum sa prezinti fisa fiscala unui administrator???
Ultima modificare: Luni, 15 Octombrie 2012
ma_gheorghe, utilizator

Alte discuții în legătură

Cine plateste pt. reabilitare: vanzatorul sau cumparatorul? costul pentru reabilitare - bloc din sector 3 Mir.Tk Mir.Tk COSTUL PENTRU REABILITAREA BLOCULUI - situat în SECTOR 3 - cine plateste: proprietarul vechi sau proprietarul nou ? Buna ziua, Fiica mea a cumpărat un ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica,cu fonduri europene.parter de bloc,interzicerea montarii grilajelor in urma execurii lucrarilor. mickym32 mickym32 Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc din sectorul 6,la parter.Nu de mult,am fost informati ca vor incepe lucrarile de reabilitare termica.Aceasta lucrare se ... (vezi toată discuția)
Am devenit de curând proprietar de apartament și mi sa cerut de la asociație o taxa de 70 de ron pt schimbarea fisei cu evidenta apartamentului pe motiv ca să schimbat proprietarul. e normal?? Galeho76 Galeho76 Am cumpărat de curând un apartament și mi sa spus de către asociatia de la bloc ca trebuie plătită o taxa de 70 lei pt schimbarea fisei apartamentului de ... (vezi toată discuția)