avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fisa fiscala in vederea reabilitarii termice a blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fisa fiscala in vederea reabilitarii termice a blocului

Asociatia de proprietari a cerut sa aducem fisa fiscala pe anul 2011 la administratie in vederea centralizarii si trimiterii la primarie pentru ca aceasta sa obtina de la comunitatea europeana 50% din suma necesara reabilitarii termice a blocului,restul de 50% fiind suportat din fondul primariei de sector.Cit de legal este acest lucru (fisa fiscala este confidentiala)si daca este normal ca o persoana fizica (administratorul)sa aibe aceste informatii de la locatarii blocului.Va multumesc anticipat pentru raspuns.Cu deosebita stima.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:58, 16 Octombrie 2012
Conducerea asociatiei este aleasa de proprietari, asta pentru ca proprietarii au incredere in oamenii pe care i-au ales. Presedintele reprezinta asociatia in relatia cu primaria.
Daca pana acum nu s-a solicitat acele fise iar de acum se solicita, cine vrea sa beneficieze de bani nerambursabili trebuie sa se conformeze.
Dar orice om poate cere informatii chiar de la primarie pentru a verifica daca sunt sau nu necesare aceste documente la dosarul ce se intocmeste in vederea obtinerii fondurilor nerambursabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste pt. reabilitare: vanzatorul sau cumparatorul? costul pentru reabilitare - bloc din sector 3 Mir.Tk Mir.Tk COSTUL PENTRU REABILITAREA BLOCULUI - situat în SECTOR 3 - cine plateste: proprietarul vechi sau proprietarul nou ? Buna ziua, Fiica mea a cumpărat un ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica,cu fonduri europene.parter de bloc,interzicerea montarii grilajelor in urma execurii lucrarilor. mickym32 mickym32 Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc din sectorul 6,la parter.Nu de mult,am fost informati ca vor incepe lucrarile de reabilitare termica.Aceasta lucrare se ... (vezi toată discuția)
Am devenit de curând proprietar de apartament și mi sa cerut de la asociație o taxa de 70 de ron pt schimbarea fisei cu evidenta apartamentului pe motiv ca să schimbat proprietarul. e normal?? Galeho76 Galeho76 Am cumpărat de curând un apartament și mi sa spus de către asociatia de la bloc ca trebuie plătită o taxa de 70 lei pt schimbarea fisei apartamentului de ... (vezi toată discuția)