avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Activitate cosmogirl

Activitate cosmogirl

Răspuns la discuția Calcul vechime in munca
Multumesc de raspuns!
Răspuns la discuția Calcul vechime in munca
Sunt angajata incepand cu 1.01.2007 pana in prezent.
Va rog sa-mi precizati cand implinesc 5 ani vechime in munca,la 1.01.2012 sau la 31.12.2011.
Tin sa precizez ca ma intereseaza cu ce data mi se acorda gradatia 2 corespunzatoare cu un spor de vechime de 10%.
Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Art.290
Multumesc!
Răspuns la discuția Art.290
imi puteti spune dupa ce timp de la producerea unei asemenea fapte mai poti fi cercetat,condamnat pentru fals si uz de fals?
Mulumesc!
Răspuns la discuția Parcelare teren intravilan
Asa este,insa eu am o nelamurire daca pot face parcelarea lasam drum 4 m langa cei 5 m ai vecinilor de peste drum,si pe viitor poate proprietarii vor face si donatie la primarie,e decizia lor...
Ma interesa exact parerea unui cadastrist in legatura cu marimea drumului pe care trebuie sa-l las si daca am nevoie de ceva declaratie de la cei de peste drum.Cica acum vreo 3 ani latimea obligatorie a drumului trebuia sa fie de 5 m,actual ar fi de 9 m,deci impreuna am forma 9 m aia.Fara bucat asta de 9 m de drum eu n-am putea face parcelarea,asa sa fie?
Răspuns la discuția Parcelare teren intravilan
Multumesc frumos!
In cazul nostru primaria face presiune sa donam drumul,si eu si cel de langa,eu voiam sa stiu daca pot face parcelarea lasand aceasca dimensiune de drum,4-5 metri,si pe viitor cei ce-si vor cnstrui pe acest pamant vor decide daca doneaza sau nu drumul .
Am si eu o portiune de pamant care a fost introdusa in intravilan.Am facut cadastrul la teren si acum urmeaza parcelarea.Cel cu terenul vis a vis de mine a lasat portiune de drum de 5 m acum 2 ani cand a parcelat,eu nu am drept la drum.
as vrea sa stiu cati metri este nevoie sa las si eu drept drum pentru a putea realiza parcelarea?exista un minin de metri?daca as lasa si eu 4 m,ar fi in regula?metri pe care vreau sa-i vand fiecarui viitor cumparator de parcela.
Va multumesc anticipat!