avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Activitate corinaitaly26@yahoo.it

Activitate corinaitaly26@yahoo.it

Bună ziua,cumnata mea a făcut un credit ipotecar pe numele ei,dar pentru a putea eu sa îmi cumpăr un apartament!De 10 ani ,ii dau ei banii de rate în fiecare luna!Întrebarea mea este.....pot sa transfer acel credit pe numele meu,ca să evitam orice discuție și problema?Căci la urma urmei.,eu dau niște bani lunar și la final de credit,poate sa îmi spună ca nu e casa mea!Mulțumesc!Ce ar trebui sa fac
in urma cu 2 saptamani am fost acuzata de furt si concediata.Nu mi-am primit drepturile salariale.In data de 16 august am fost la itm timisoara si am depus o reclamatie,tot atunci am descoperit ca angajarea o am facuta in luna mai a acestui an desi eu lucrez din octombrie anul trecut.Cum imi pot recupera lunile lucrate?Cei de la itm mi-au spus ca in termen de 30 de zile vor lua legatura cu mine....dar daca sa scurs informatia si a ajuns la patron si el isi pune toate actele in regula?Nu am semnat niciodata un proces verbal de predare primire,inventar,nimic de acest gen,nu am semnat condica de prezenta,stat de plata,nimic...cum ma poate acuza de o lipsa din gestiune de 7000 ron?
Multumesc ptr raspuns!mai am o intrebare....ieri pe la pranz mi-a trimi sefu un sms pe tel in care spunea a ma duc la politie la comandant.....nu m-am dus...poate sa-mi faca ceva?