avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua,cumnata mea a făcut un credit ipotecar pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua,cumnata mea a făcut un credit ipotecar pe numele ...

Bună ziua,cumnata mea a făcut un credit ipotecar pe numele ei,dar pentru a putea eu sa îmi cumpăr un apartament!De 10 ani ,ii dau ei banii de rate în fiecare luna!Întrebarea mea este.....pot sa transfer acel credit pe numele meu,ca să evitam orice discuție și problema?Căci la urma urmei.,eu dau niște bani lunar și la final de credit,poate sa îmi spună ca nu e casa mea!Mulțumesc!Ce ar trebui sa fac
Ultima modificare: Luni, 15 Ianuarie 2024
corinaitaly26@yahoo.it, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:57, 15 Ianuarie 2024
casa e pe numele dvs, nu ?
Întrebați banca dacă este de acord. Cu acordul băncii se poate, doar că banca nu poate fi obligată să vrea să schimbe debitorul unui credit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumnata mea m-a chemat in judecata pentru pretentii legat de ... jean223 jean223 Cumnata mea m-a chemat in judecata pentru pretentii legat de achizitionarea apartamentului in care locuieste , apartament cumparat prin credit ipotecar de ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma va rog arthura_1 arthura_1 neputind indeplinii conditiile vreunei banci sa pot lua credit am apelat la o cumnata sa faca imprumut sa pot lua o casa. Zis si facut , dar dupa 2 ani de ... (vezi toată discuția)
Avem un copil de 10 ani și vrem sa divorțăm amiabil ... Brighi53 Brighi53 Buna ziua! Avem un copil de 10. ani și vrem sa divorțăm amiabil la notar, dar eu as vrea sa facem și partajul tot amiabil având de împărțit o casa și ... (vezi toată discuția)