avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acuzata de furt si concediata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acuzata de furt si concediata

in urma cu 2 saptamani am fost acuzata de furt si concediata.Nu mi-am primit drepturile salariale.In data de 16 august am fost la itm timisoara si am depus o reclamatie,tot atunci am descoperit ca angajarea o am facuta in luna mai a acestui an desi eu lucrez din octombrie anul trecut.Cum imi pot recupera lunile lucrate?Cei de la itm mi-au spus ca in termen de 30 de zile vor lua legatura cu mine....dar daca sa scurs informatia si a ajuns la patron si el isi pune toate actele in regula?Nu am semnat niciodata un proces verbal de predare primire,inventar,nimic de acest gen,nu am semnat condica de prezenta,stat de plata,nimic...cum ma poate acuza de o lipsa din gestiune de 7000 ron?
Cel mai recent răspuns: bogosianu , utilizator 20:31, 24 August 2010
Furt? În ce sens ați fost acuzată?Cum sa fiți acuzată de furt dacă ”nu ați lucrat”,în ceea ce privește lunile nelucrate singura soluție este să vă adresați instanței,fiind litigiu de muncă nu plătiți taxe judiciare,să fiți sigură informația a ajuns la patron,este o practică curentă a celor de la I.T.M,credeam ca numai la I.T.M Dâmbovița se întâmpla așa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patronul refuza sa ma primeasca la serviciu Talida Covaci Talida Covaci In luna martie, un om de afaceri a cumparat un magazin din Bucuresti la care existau doua vanzatoare. La sfarsitul lunii iunie i-a spus uneia dintre ele ca nu ... (vezi toată discuția)
Salar neplatit klauxichiricutza klauxichiricutza buna ziua.ma numesc claudia,am 21 de ani si de pe 2 iunie lucrez la un magazin de firma..am semnat contract,am primit tot pe inventar..problema e ca am muncit ... (vezi toată discuția)
Lipsa gestiune Banea Adrian Banea Adrian Buna ziua,am lucrat la un magazin de furaje timp de 1 an și 6 lunii,am fost dată în șomaj de către angajator deoarece aceștia doreau să își încheie ... (vezi toată discuția)