avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Activitate tudosoiu

Activitate tudosoiu

Răspuns la discuția proces de divort-situatie copii
da, in cererea de divort am cerut incredintarea minorilor (fata de 4 ani si baiatul de 1 an) si pensie alimentara.
faptul ca el s-a mutat la parintii lui este probabil un motiv sa scape de responsabilitati si de plata tuturor facturilor(care vin pe numele lui iar eu ramanand in casa, le plataesc) pe care, daca nu le platesc raman fara electricitate, apa...
Copiilor tot eu le cumpar in continuare mancare, pampers, lapte, etc.
Răspuns la discuția proces de divort-situatie copii
Nu stiu din ce motive dar avocatul meu fuge de aceste ordonante. spune ca este greu, sa am martori, etc. I-am cerut acest lucru avocatului, la inceput, cand ma amentinta ca vine, ma omoara si da foc la casa. Raspuns: "nu pot media conflictul dintre voi". Acum este pasnic. Vine, vede copii si pe fetita o mai ia pe la el. Asta-i tot
Răspuns la discuția proces de divort-situatie copii
Eu am intentat actiunea de divort deoarece incepuse sa bea si devenea violent. Nu vreau sa ma razbun pe el. Ceea ce ii cer este sa ne comportam civilizat si maturi macar in fata copiilor. Dar refuza sa vorbeasca cu mine sau sa ma asculte.
Răspuns la discuția proces de divort-situatie copii
Va multumesc foarte mult pentru raspuns. Mi-ati dat o oarecare liniste. O seara buna
Buna seara, sunt in proces de divort cu sotul meu. El a parasit casa bun comun si locuieste la parintii lui. Avem doi copii minori (fetita de 4ani si baietelul de un an) care sunt la mine.Dupa aproximativ o saptamana a venit sa-i vada. Pe fata a luat-o cu el spunand ca o aduce a doua zi. A adus-o dupa doua zile iar pe baiat il vede doar 10 min. si pleaca. In aceasta seara iar a luat-o la el. Ce pot face in aceste situatii? Sa mai las copilul sa plece cu el? Am incercat sa-i vorbesc spunandu-i ca, casa copiilor este aici, si poate veni oricand. Copii nu sunt o minge de ping-pong sa-i jucam de colo- colo dar refuza sa vorbeasca cu mine.El nu mai contribuie cu nimic la ingrijirea lor. Este parinete doar de noapte si, de 10 minute.
Răspuns la discuția furt intre soti
Multumesc pentru raspuns. Voi vorbi cu postasul.

In cat timp de inaintarea dosarului de divort vine citatia? De exemplu el a fost depus astazi.
Buna ziua, sunt in proces cu sotul meu. Primul termen este stabilit pe 21 oct. a.c.

Sotul meu a parasit domiciliul (bun comun) si eu am ramas cu cei 2 copii minori.

Pot deschide un PFA, fara acordul sotului meu? Veniturile realizate sunt considerate bun comun? Fac acest lucru pentru a ma ajuta cu cheltuielile de intretinere ale casei(electricitate, apa, gunoi, etc) cat si pe cea a copiilor deoarece el, de cand a parasit casa nu a mai dat nici un semn de viata.
Va multumesc!
Răspuns la discuția furt intre soti
S-a mai ivit o problema. Una din alocatiile copiilor vine pe numele sotului (cea a copilului de 1 an). El nu mai locuieste aici (in domiciliul comun). Copii sunt la mine. Pot ridica aceasta suma?
Răspuns la discuția furt intre soti
Multumesc, mi-ati dat un sfat valoros. Tocmai i-am dat avocatului un mail prin care-i ceream sa depuna aceasta ordonanta presedentiala. Vedem ce iese. Va tin la curent. Inca o data multumesc
Răspuns la discuția furt intre soti
Scuze, uitasem un aspect - daca el nu are un loc de munca este obligat sa plateasca? repara pe ici pe colo cate ceva fara a avea vreo firma sau un contract de munca.