buna seara,am fost angajata cu contr de munca, durata nedeterminata si am lucrat in acelasi loc si domeniu 23 ani,iar de comun acord cu angajatorul am incetat activitatea la 31 oct 2011 ,iar din 1 nov 2011 am facut un nou contract(tot cu durata nedeterminata) cu alta firma, .Intrebarile sunt urmatoarele:cind imi pot depune demisia si in ce conditii,cite zile sunt obligata sa muncesc de la data depunerii demisiei, cu ce data imi pot face alta angajare .cu multumiri
multumesc pentru raspunsul primit,dar revin ,am inteles ca nu se pune problema de a imparti la succesiune intre sotie si un copil (din casatorie anterioara) o casa pt care sotul are contract cu primaria (plateste chirie la primarie) si sotia poate prelua chiria in continuare (casa fiind proprietatea primarie),,,.intrebarile sunt ---1)
- daca sotul este titular de contract ,unde sunt trecuti sotia si copilul(care nu locuieste si nu a locuit niciodata in respectivul imobil ,copil ce are virsta de 21 ani)la decesul sotului cine poate legal sa devina titular de contract?,,,,2)-daca sotia dupa deces devine titulara poate sa scoata din contract copilul care repet nu a locuit si nu locuieste in imobil si nici nu participa la plata chirie si a intretinerii ?copil ce este trecut in contract doar pt a i se face buletin de bucuresti,,,,care si cum sunt procedurile? ,,,cine ramine in casa si /sau cu casa cu drepturi depline? multumesc anticipat
am inteles ,multumesc frumos pt rasp,sa inteleg ca sotia poate sa devina titular de contract? (in termen de ,,,,,,zile de la deces ?).....si copilul ce drepturi are in situatia in care este doar trecut in acel contract,nelocuind niciodata la adresa respectiva (figureaza doar in contract),fiind stabilit in alta localitate si nu a participat si nu participa la plata chiriei,multumesc anticipat
daca sotul are un copil dintr-o casatorie anterioara si casa este locuinta sociala (contract inchiriere cu primaria la care se plateste chirie),cum se face succesiunea intre copil si sotie? cum se imparte casa?,multumesc anticipat