avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mosteniri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mosteniri

multumesc pentru raspunsul primit,dar revin ,am inteles ca nu se pune problema de a imparti la succesiune intre sotie si un copil (din casatorie anterioara) o casa pt care sotul are contract cu primaria (plateste chirie la primarie) si sotia poate prelua chiria in continuare (casa fiind proprietatea primarie),,,.intrebarile sunt ---1)
- daca sotul este titular de contract ,unde sunt trecuti sotia si copilul(care nu locuieste si nu a locuit niciodata in respectivul imobil ,copil ce are virsta de 21 ani)la decesul sotului cine poate legal sa devina titular de contract?,,,,2)-daca sotia dupa deces devine titulara poate sa scoata din contract copilul care repet nu a locuit si nu locuieste in imobil si nici nu participa la plata chirie si a intretinerii ?copil ce este trecut in contract doar pt a i se face buletin de bucuresti,,,,care si cum sunt procedurile? ,,,cine ramine in casa si /sau cu casa cu drepturi depline? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 06:04, 18 August 2010
ar trebui citit contractul de un jurist ca sa fie interpretat corect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mosteniri gina.ro69 gina.ro69 daca sotul are un copil dintr-o casatorie anterioara si casa este locuinta sociala (contract inchiriere cu primaria la care se plateste chirie),cum se face ... (vezi toată discuția)
Proces pretentii cu evacuare din casa nationalizata cainebogdan cainebogdan Buna Ziua As avea nevoie de sfaturile dvs. intr-o problema foarte incurcata. Mama mea si eu am locuit intr-o casa nationalizata iar acum nu mai locuieste ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ma numesc gheorghe cristian si as vrea sa va adresez ... Gheorghecristian663 Gheorghecristian663 Buna ziua. Ma numesc Gheorghe Cristian si as vrea sa va adresez urmatoarea problema: Tatal meu a primit un apartament de la mama lui, printr-un contract de ... (vezi toată discuția)