avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters162973

Activitate ContSters162973

Discuție adresa de mail?
buna seara
a m lucrat timp de 6 ani la o firma de familie mai mult si acolo eram responsabil de baza de date si cu anunturile pe internet.Am facut niste adrese de mail pe numele meu dar cu id uri diferite ca sa le poata folosi colegele mele le servici( ca pe ele nu le ducea capu sa faca cu toate ca aveau diplome de operator calculatoare).dupa care mam certat cu ele si am plecat de la firma afland ca am lucrat atatia ani fara carte de munca , ca aveam incredere ca erau neamuri.Acum mam gandit eu ca ma pot razbuna si am schimbat parolele la acele adree de mail.Pentru ca eu consider ca sunt ale mele si ele doar sau folosit de adrese.Fiind facute de mine normal ca stiam s intrebarile de securitate. SI le am chimbat. ELE AU ZIS CA O SA MA DEA IN JUDECATA si ca ma da pe mana politiei internetului! Intrebarea mea e ..pot sa imi faca ceva?
Discuție Cum sa faca?
Am si eu o prietena care e maritata de 5 ani cu un preot si are si un copilas de 2 ani.De ceva timp nu mai vrea sa fie cu el din cauza ca nu face nimic in casa,sta cu baia neterminata de un an,usa de la intrare e metalica si nici macar spuma nu a taiato zicand ca ce el e instalator...nu face nimic in casa, sta plecat cu serviciul cate o saptamana ca e la o biserica in afara orasului si trebuie sa stea acolo.ea nu mai vrea sa fie cu el ca nici nu se mai inteleg asupra unor lucruri. Ei ii este frica sa dea divort pentru ca el are salar mai mare,e preot,si pe langa asta ea lucreaza la o sora dea lui si sar putea sa o dea afara cand va auzi de divort.Ea vrea neaparat copilul...nu are pretentii la nimic altceva....problema e ca surorile lui sunt cam mahalagioaice si ii e frica sa nu vina martore la divort si spuna minciuni de ea. Intradevar la ei in familie nu au fost dispute ca sa ii stie toti vecinii dar nu se mai inteleg...si el desigur nu e deacord cu divortul..Cum ar putea sa faca sa castige copilul in cazul asta?
Răspuns la discuția Proces verbal
de 6 ani lucrez la firma lor agentie imobiliara,si miau zis ca sunt angajat, am semnat un contract acum 6 ani, si tot dupa 6 ani aflu ca nu am nici carte de munca nu sunt angajat.......si sau folosit de mine pentru mai multe tranzactii de genul asta...asta nu e IMORAL?
Răspuns la discuția Proces verbal
Niste prieteni au cumparata un teren pe numele meu....banii lor......acum nu mai sunt in relatii bune cu ei ,defapt deloc bune. eu vreau acum sa iau actele si sa il vand.....ei nu vor sa il vanda si nici sa imi dea actele.nu vor sa isi plateasca nici impozitul......si eu vreau sa plec din tara......deci daca se poate cpune ca le trag teapa asta e! dar nu vad de ce ar putea fi ilegal ce vreau eu sa fac atat timp cat eu sunt pe act deci proprietar.... Cat despre imoral...ar fi prea mult de scris ca sa ma intelegeti ce relatii sunt intre noi acum.....ca nu ar mai fi atat de imoral......ei sunt niste patroni de agentie imobiliara si fac afaceri dar nu pe numele lor...asta nu e imoral?
Discuție Proces verbal
Buna ziua!
Acum un an niste "prieteni" de ai mei au vrut sa participe la o licitatie la administratia financiara pentru a cumpara un teren.OK.Si mau pus pe mine sa licitez avand incredere in mine,licitatia a fost "pregatita" de ei.Am licitat,am fost singur la licitatie si nu am avut concurenta.Am luat terenul pe numele meu.Actele le au luat ei. Acum la primarie imi vine o gramada de impozit pe numele meu k e intabulat pe mine.Si vreau sa le trag teapa si sa vand terenul .Nu am actele si nu stiu cum as putea sa fac rost de ele fara ca ei sa stie.Problema este ca daca as scoate sa zicem duplicat_numai ca nu stiu daca in cazul asta se mai poate scoate duplicat cand iei la licitatie( cadastru,proces verbal ,etc),si as reusi sa vand terenul ar putea sa imi faca ei ceva legal? si ce ar trebui sa fac ca sa scot duplicat in cazul unei licitatii?
motive intemeiate am dar nu vreau sa afle de acest motiv tocmai pentru a nu imi putea lua copilul.atunci ce motiv as putea invoca?
Problema este ca eu am gasit pe altcineva,sotul nu stie de el si nici nu as vrea sa afle decat dupa divort,sotul este "preot" suntem impreuna de 6 ani,avem un copil de 2 ani,sincer nu neam inteles de la inceput ,avem tot timpul pareri contradictorii si tot timpul am lasat de la mine ca sa nu ne certam.tot ce fac eu nu e bun si totce face el nu e bun cam asa e la noi. Problema e ca el oricum e considerat un om foarte bun avand si functia pe care o are,si indiferent cui ma plang zice k nu e adevarat ca el e un om bland si calm( de ochii lumii). Sincer nici nu am adus in discutie divortul pentru ca mie fica sa nu pierd copilul,dat fiindca nici nu o sa mai pot face dovada unui serviciu stabil,motive prea intemeiate nu sunt iar eu nu il mai suport ca om.Cum as putea face sa divortez ca sa imi ramana copilul mie.M-am gandit sa imi caut in alta parte de lucru ca sa pot face dovada de serviciu stabil si apoi sa divortez.De asta nici nu prea as fi vrut sa stie k divortez.El oricum nu ar concepe aceasta idee de divort ca se gandeste la copil si la serviciul ui care si lar putea pierde.Sincer de asta sa si insurat k sa se faca preot....
As vrea sa stiu daca pot divorta fara sa stie sotul ,pentru ca nu mai vreau sa traiesc cu el pentru ca nu il mai suport,nu ajuta cu nimic in casa ,e plecat cu serviciu cate o saptamana,cand vine sta toata ziua,vorbeste toata ziua cu mama lui la telefon,cu surorile,avem si un copil minor pe care as vrea sa ramana cu mine dupa divort.El are servici stabil,eu lucrez la o firma dea surorilor lui
Va dati seama ca nu o sa ma ajute nici intrun fel la divort nici una din surori.Si mai sunt si din alea mahalagioaice care exagereaza,si inventeaza lucruri,rele de gura.