Buna ziua!
Acum un an niste "prieteni" de ai mei au vrut sa participe la o licitatie la administratia financiara pentru a cumpara un teren.OK.Si mau pus pe mine sa licitez avand incredere in mine,licitatia a fost "pregatita" de ei.Am licitat,am fost singur la licitatie si nu am avut concurenta.Am luat terenul pe numele meu.Actele le au luat ei. Acum la primarie imi vine o gramada de impozit pe numele meu k e intabulat pe mine.Si vreau sa le trag teapa si sa vand terenul .Nu am actele si nu stiu cum as putea sa fac rost de ele fara ca ei sa stie.Problema este ca daca as scoate sa zicem duplicat_numai ca nu stiu daca in cazul asta se mai poate scoate duplicat cand iei la licitatie( cadastru,proces verbal ,etc),si as reusi sa vand terenul ar putea sa imi faca ei ceva legal? si ce ar trebui sa fac ca sa scot duplicat in cazul unei licitatii?
Adica sa-nteleg:
Dvs. impreuna cu prietenii ati vrut sa "trageti o teapa comuna (1)" lui Y, sa zicem...
De prieteni ce va erau co-teparii, la teapa comuna pentru Y, s-a adaugat una doar pentru dvs. - teapa (2).
Acum, dvs. nu doriti ajutor sa rezolvati incurcatura in asa fel incat sa nu ajungeti mai pagubit decat la inceput, ci vreti ca cineva sa va indrume cum sa va razbunati, tragand si dvs. prietenilor teapa dvs. proprie (3), fara ca ei sa se prinda intre timp.
Si doriti asta trambitandu-va in gura mare intentiile pe forum, de unde asteptati indrumare... gratis, la o serie de intrebari, de la general (care sunt riscurile) la foarte detaliat (cum obtineti duplicate)??
Va doresc succes!
ps Tot ce pot sa va sfatuiesc este sa nu platiti impozitul respectiv, sa vedem ce-o iesi la a doua licitatie... Poate atunci prietenii dvs. vor reveni la sentimente mai bune, si vor gasi un nou cumparator, mai putin ... vindicativ.
Niste prieteni au cumparata un teren pe numele meu....banii lor......acum nu mai sunt in relatii bune cu ei ,defapt deloc bune. eu vreau acum sa iau actele si sa il vand.....ei nu vor sa il vanda si nici sa imi dea actele.nu vor sa isi plateasca nici impozitul......si eu vreau sa plec din tara......deci daca se poate cpune ca le trag teapa asta e! dar nu vad de ce ar putea fi ilegal ce vreau eu sa fac atat timp cat eu sunt pe act deci proprietar.... Cat despre imoral...ar fi prea mult de scris ca sa ma intelegeti ce relatii sunt intre noi acum.....ca nu ar mai fi atat de imoral......ei sunt niste patroni de agentie imobiliara si fac afaceri dar nu pe numele lor...asta nu e imoral?
de 6 ani lucrez la firma lor agentie imobiliara,si miau zis ca sunt angajat, am semnat un contract acum 6 ani, si tot dupa 6 ani aflu ca nu am nici carte de munca nu sunt angajat.......si sau folosit de mine pentru mai multe tranzactii de genul asta...asta nu e IMORAL?