avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Activitate claudia.mizar

Activitate claudia.mizar

Buna ziua, as dori sa stiu daca o asociatie non-profit care a inchiriat o casa cu functiunea de locuinta de serviciu, ar putea sa subanchirieze la randul ei o mica parte unei viitoare firme, unde sus-numita asociatie va fi asociat? Daca da, acest tip de contract mai trebuie declarat la finante?
am fost si la anaf si mi s-a spus ca trebuie sa depun declaratia 060 sa mi se dea cod fiscal separat pentru angajati doar in cazul in care numarul angajatilor ar fi peste 5.
am inteles, multumesc mult
Da, multumesc mult pentru informatii insa nu am inteles daca trebuie sa fac eu ceva in vederea deschiderii sucursalei la Cluj sau se rezolva totul la asociatia-mama in Bucuresti? Precizez ca locatia din Cluj este un apartament inchiriat si va trebui sa facem contractul de inchiriere pe numele asociatiei.
Buna ziua, reprezint o asociatie non-profit care are sediul social in Bucuresti si ar dori sa-si deschida un punct de lucru in Cluj-Napoca. Intrebarea este: la ce institutie trebuie sa apelez pentru a afla de ce acte am nevoie?
O alta intrebare ar fi daca poate o asociatie non-profit sa desfasoare si activitati economice?
Va multumesc!
Buna ziua, as dori sa stiu cum se calculeaza impozitul si CASS pentru inchirierea unui apartament. Ar fi vorba de 900 ron declarati, considerat venit brut. Cat trebuie sa dau la stat din acesti bani?
Răspuns la discuția Inregistrare CASS
Revin cu noutati, pentru cine nu e la zi cu informatiile, am reusit sa prind la telefon pe cineva direct de la CAS si mi-a spus ca e foarte simplu in cazul meu: fiind vorba de aceeasi casa de asigurari dar cu filiale diferite, este de ajuns ca atunci cand angajatorul depune declaratiile, sa treaca in dreptul meu CAS Cluj si nu CASMB. Banii se vireaza intr-un cont de trezorerie unic pe toata tara.
Răspuns la discuția Inregistrare CASS
Multumesc mult pentru raspuns. Imi puteti da si informatii despre ce acte sunt necesare din partea firmei pentru a ma putea inregistra la CAS Cluj si a face rectificarile de rigoare?
Buna ziua, as dori o informatie legata de inregistrarea la CAS. Am fost inregistrata la CAS Cluj prin firma la care eram angajata pana in aprilie 2013, dupa care m-am transferat la o alta firma cu sediul in Bucuresti care tine de CASMB. In luna iulie am fost internata doua zile in spital in Cluj Napoca cu copilul, pentru care am primit concediu medical. Intrebarea mea este daca acest concediu medical se poate trece in declaratii pe CASMB, firma nefiind inregistrata in Cluj si concediul medical s-a facut pe CAS Cluj? Precizez ca domiciliul meu este in Cluj si sunt inregistrata la medic de familie in Cluj. Este necesar sa vin cu acte din partea firmei ca sa fie inregistrata la CAS Cluj?