Da s-a cerut suspendarea executari ,am avut termen pe 14-07-2010 .La dosar am depus: adeverinte de salariat, acte prin care am aratat ca am reparat acoperisul blocului de doua ori prin contributie proprie ,o lista cu semnaturile locatariror prin care sunt de acord cu repratiile si cu contributia lor ulterioara,o declaratie a copiilor prin care se angageaza sa se incadreze in cimpul munci pentu a ajuta familia financiar la plata restantelor la intretinere. .Am termen pe 01-09-2010. Cu aceste acte pot opri executarea , pot invoca legea 175 /2010 aparuta dupa 14-07-2010.????Sau dati-mi alte idei.
am un apatament scos la licitatie de catre asociatia de propritari pentru ca pesedintele care o reprezita nu mi-a aprobat o esalonare am ajuns la a doua licitatie am intetat un proces suspendare a licitatiei in aceste conditii pot beneficia de prevederile legii 175/2010 intrucit venitul pe membru de familie este mult sub 1000de roni
In urma unui proces de partaj succesoral mie si surorii mele ni s-a atribuit un teren care este mult supraevaluat fata de pretul pietii cu toate ca am contestat si in apel si in recurs in hotarirea finala sa luat in considerare pretul de expertiza de acum 4ani care si la acea vreme era destul de mare fata de pretul de vinzare real , deci avem un teren de 300mp evaluat ca se poate vinde cu 400euro/mp care acum se vinde cu 80euro/mp in urma acestei atribuiri
noi trebue sa platim sulte celorlalti2 mostenitori adica din 120000euro cit a fost evaluat terenul 80000euro sunt sulte datorate de unde dam acesti bani in conditiile in care acest teren valoreaza24000euro si noi cu ce vom ramine?
Va rog frumos daca se poate sa ma ajutati cu niste informatii privind executarea silita. Am apartamentul dat la licitatie in urma unui proces de petentie a asociatiei de locatari de care apartin, a fost prima licitatie si nu s-a vandut, urmeaza a II -a licitatie. Intrucat presedintele asociatiei nu a vrut sub nici o forma o reesalonare, am ajuns in aceasta situatie. Am deschis proces de suspendare a executarii silite, intre timp a aparut legea 175/2010 privind restantele si penalitatiele ce le au locatarii la bloc. Am discutat cu presedintele asociatiei si mi-a spus ca intrucat apartamentul este dat la licitatie, legea aceasta nu mi se aplica mie. Pot opri executarea silita prin aplicarea acestei legi, avand in vedere ca ma incadrez in cerintele legii, intrucat veniturile pe membru de familie sunt cu mult sub 1000 RON??? Mentionez ca dupa aceasta executare silita, am mai fost inca o data, data in judecata de catre asociatie pentru restul de intretinere restanta acumulat dupa scoaterea apartamentului la licitatie.