avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... executare silita asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

executare silita asociatie proprietari

am un apatament scos la licitatie de catre asociatia de propritari pentru ca pesedintele care o reprezita nu mi-a aprobat o esalonare am ajuns la a doua licitatie am intetat un proces suspendare a licitatiei in aceste conditii pot beneficia de prevederile legii 175/2010 intrucit venitul pe membru de familie este mult sub 1000de roni
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 15:34, 19 August 2010
Asociatia de proprietari nu poate scoate apartamentul la licitatie. Numai instanta, dupa o hotarare definitiva si irevocabila, poate decide acest lucru. Nu comentez mai mult, poate ne dati mai multe detalii.
Avem si noi un apartament care se va scoate la licitatie pe 7 septembrie. Licitatia se tine la executorul judecatoresc. Acesta a facut publicitatea necesara si in publicatia de vanzare afisata, publicata si trimisa restantierului se specifica faptul ca "plata integrala a datoriei catre asociatie inainte de data vanzarii duce la sistarea vanzarii imobiliare."
Asa ca puteti plati debitul la executor sau la asociatie, conform hotararii judecatoresti (care cuprinde restante, penalizarile, chelt de judecata...) suportand toate costurile catre executor si ramaneti cu apartamentul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restanta intretinere ContSters240478 ContSters240478 Daca ai o restanta de 3000 lei la intretinere (incluzand si penalitati) cand iti poate scoate apartamentul la licitatie ? Deoarece am intalnit o situatie cand ... (vezi toată discuția)
Probleme afisare intretinere Sharpshooter Sharpshooter Am mai intrebat dar nu m-a lamurit nimeni , am sa rog persoanele cu pregatire juridica sa raspunda doar. Relatez faptele pe scurt cat mai complet posibil: Am ... (vezi toată discuția)
Recuperare restante intretinere adriana ghiga adriana ghiga Ce tip de actiune poate fi promovata de asociatia de proprietari in vederea recuperarii restantelor la intretinere ale unui proprietar de apartament care nu ... (vezi toată discuția)