avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Activitate mihaelacocos

Activitate mihaelacocos

Răspuns la discuția inregistrare in revisal
Multumesc foarte frumos. Totusi, sa inteleg ca modificand data incetarii CIM , ea ffind anterioara suspendarilor pe nemotivate, va fi stearsa si informatia unde se vede ca CIM a fost suspendat? Asa banuiesc, dar nu as vrea sa operez gresit.
Inca o data multumesc.
Buna ziua.
Am urmatoarea situatie: Un salariat si-a dat demisia , trimitand-o pe email.
Societatea nu a luat in considerare aceasta forma, deoarece persoana in cauza avea si o functie de executie si is-a cerut efectuarea unui preaviz.
Din ziua urmatoare , salariatul neprezentandu-se la munca , a fiost trecut cu absente nemitivate , dupa care s-a trecut la cercetarea disciplinara cu toate cele impuse de lege, urmand desfacerea CIM disciplinar.
Salariatul a dat societatea in judecata si e castigat procesul ( nu am acum detaliite scrise), cu obligatia angajatorului de a modifica data de incetare a CIM (fiind data la care acesta si-a depus demisia).
Intrebarea mea este :
Daca societatea a operat in REVISAL suspendarea CIM pe motivul absentelor nomotivate timp de aproape 6sapt, ulterior operand desfacere CIM , disciplinar, cum fac modificarea in REVISAL (asa cum cere instanta) astfel incat sa nu se mai vada nici suspendarea , iar desfacerea CIM sa fie facuta cu data la care acstea isi depune demisia?
unde fac referire la decizia instantei si daca exista vreun articol in baza caruia rtrebuie sa operez?
Multumesc anticipat
Buna ziua.
As avea si eu urmatoarea intrebare:

De la 1 august intru in somaj in urma inchiderii societatii. as dori sa stiu ce posibilitati exista sa primesc somajul in conditiile in care eu doresc sa gasesc un loc de munca in SPANIA unde este stabilit sotul meu.As putea transfera acest drept in SPANIA fara a fi necesar sa ma deplasez in fiecare luna la AJOFM pentru a semna?
De fapt de ce trebuie sa semnez in fiecare luna? In cazul in care nu pot transfera acest drept, pot sa desemnez pe cineva din familie printr-un act notarial sa faca acest lucru? va multumesc anticipat
Buna ziua.
As dori sa pun si eu o intrebare.
Un utilaj care vine din Italia in Romania, pentru a participa la o expozitie care dureaza 10 zile, dupa care se intoarce in tara de unde a venit, se inregistreaza in REGISTRUL BUNURILOR MOBILE ???
Multumesc anticipat.